REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gospodinele pregătesc ZACUSCA în zonele de picnic ale Constanţei. Ce facem, însă, cu mizeria lăsată în urmă?

Gospodinele pregătesc ZACUSCA în zonele de picnic ale Constanţei. Ce facem, însă, cu mizeria lăsată în urmă?

Replica API 21 septembrie 2018 | 00:00 240

Sursă foto: Elena Vasile, Facebook

Toamna își intră în drepturi, astfel că și constănțenii au început pregătirea borcanelor de zacuscă și murături, pentru a umple cămările pentru iarnă. După un drum la piață, de unde își fac aprovizionarea cu ardei, vinete, roșii și alte legume, mulți dintre constănțenii preocupați de umplerea debaralelor - și aici vorbim despre cei care locuiesc în zonele Poarta 6 și Km 4-5 – profită de grătarele amenajate de municipalitate în zonele de picnic ale orașului Constanța.

Încă de la primele ore ale dimineții, legumele sfârâie pe grătare. Toate bune și frumoase, până aici! Problema apare însă în ceea ce privește menținerea curățeniei. Căci după câțiva „gospodari” care uită să strângă resturile de legume sau ambalajele, zonele de picnic, atât cel din parcul din cartierul Poarta 6, cât și cel din zona Doraly, se umplu de gunoaie.

Drept dovadă, vă prezentăm câteva fotografii realizate, miercuri, 19 septembrie a.c., în zona de picnic de la Doraly, făcute publice pe o rețea de socializare. Se poate vedea cum grămezile de gunoaie tronează la tot pasul, o parte din ambalaje au fost luate de vânt și „împodobesc” spațiul verde mai ceva precum florile de toamnă.

În această situație, se ridică din nou problema: unde se termină responsabilitatea cetățenilor de a menține curățenia și unde începe cea a municipalității?

F.B.

Grămezi de gunoi pe trotuarele din municipiu. Vinovaţii, AMENDAŢI de poliţiştii locali!

FOTO. Ce a mai rămas din zona de PICNIC din Faleză Nord

Grătare noi pentru constănțeni: municipalitatea a început montarea acestora

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bag si eu un gratar . o manea . ca asta e veata mea. Huo . ti ai dreaq de neam de atarnatori . hoti si koorve
5
2
La Badea Cartan nici nu mai sunt gratare desi toata zona de la Tomis 3 pana la iesire sin oras nu exista nimic amenajat iar daca vrei sa faci gratar in alta parte iti ei amenda ma intreb de ce? LA CATE TAXE SI IMPOZITE PLATIM NU AVEM LOCURI DE JOACA PENTRU COPII, PARCURI AMENAJATE ..... ESI LA PLIMBARE SI NU GASESTI O BANCA IN PARCUL TABACARIEI IAR PENTRU CEI CU CAINI SA LI SE DEA AMENDA MARE PENTRU CA NU STRANG RAHATUL, SI SA SE DEA AMENZI SI PENTRU CHISTOACE ARUNCATE CA DOAR ASA SE VA FACE AUTOEDUCATIE CARE LIPSESTE CU DESAVARSIRE.MAI MULT DECAT ATAT IN ZONA INTERSECTIEI DIN TOMIS 3 ESTE PLI
2
0
LIMITE...DUMNEZEU NE A DAT O OAZA DE LINISTE IN NATURA IAR LABAGII SAU LABAGISTELE LASA GUNOAIELE ACOLO...GUNOAIELE PRODUC GUNOAIE !!!
12
0
Asta pentru ca esti din poarta 6. Cioban prost.
6
3
si eu fac mereu gratar acolo ,bag masina pe iarba la botu calului , manele la blana ma pis in boscheti , pana la urma o sa fur un gratar sa l am in balcon pe timpul iernii
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920