REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Grapini: Rămân în politică cât voi trăi, m-a convins "un discurs al Papei de la Roma"

Grapini: Rămân în politică cât voi trăi, m-a convins "un discurs al Papei de la Roma"

Replica API 9 mai 2014 | 00:00 198

Vicepreşedintele Partidului Conservator Maria Grapini spune că a avut momente în care a regretat că a intrat în politică, dar a decis să rămână în politică atât timp cât va trăi, convingând-o în acest sens "un discurs al Papei de la Roma". Maria Grapini a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, răspunzând unei întrebări, că a avut momente în care a regretat că a intrat în politică, dar în cele din urmă a decis să nu renunţe, conform Mediafax.

"M-a liniştit definitiv şi am spus că rămân în politică atât cât voi trăi. A fost un discurs al Papei de la Roma în care spunea că ei nu pot face politică, dar cei care nu fac politică fac cea mai proastă politică pentru că ceea ce spun că ştiu să facă, inteligenţa, ideile nu şi le pot pune în aplicare stând la o parte şi lăsând pe alţii să facă politică proastă", a afirmat Maria Grapini. Ea a adăugat, răspunzând unei întrebări, că în politica românească sunt puţine elite, criticându-i pe cei care sunt "bine pregătiţi profesional, moral" şi nu se implică.

"Eu condamn elitele care se consideră elită şi nu vor să facă politică. Prin diferenţă, matematic vorbind, dacă oamenilor bine pregătiţi profesional, moral, le este teamă să intre, să se arunce în această activitate în care, e adevărat, eşti blamat, ţi se inventează câteodată multe lucruri, eşti expus, dar dacă nu îţi asumi acest lucru, atunci nu ai de ce să critici că ajunge ăla cu meserie auto în Parlament. Nu ai de ce să critici! Intră tu, elită!", a afirmat Maria Grapini. Ea a mai spus că discursul politic românesc din prezent este unul "condamnabil", dar că nu i se pare corect ca "o categorie socio-profesională să fie blamată la grămadă", scrie Mediafax.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218