REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Grasa trebuie să prezinte de urgenţă măsurile de redresare pentru Spitalul Judeţean

Grasa trebuie să prezinte de urgenţă măsurile de redresare pentru Spitalul Judeţean

Replica API 19 iulie 2016 | 00:00 298

Preşedintele CJC, în controale pe nepusă masă la spitale!

Preşedintele CJC, în controale pe nepusă masă la spitale!

Preşedintele Consiliului Judeţean , Horia Ţuţuianu, a verificat, în cursul zilei de luni, situaţia de la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare a Spitalului Judeţean Constanţa, concluzia fiind, pe scurt: „dezorganizare”. Ţuţuianu a transmis managerului Spitalului Judeţean Constanţa, Cătălin Grasa, să ia măsuri urgente în ceea ce priveşte secţia de la Palazu, având în vedere mizeria din saloane, bălăriile din curtea secţiei, echipamentele învechite. Tot luni, preşedintele CJC s-a aflat în control inpoinat şi la Spitalul de Pneumoftiziologie Constanţa, unde a constatat că lucrurile sunt, în linii mari, corespunzătoare.

Revenind la Spitalul Judeţean, nu doar secţia de la Palazu Mare se află în „colimatorul” conducerii CJC. Cea mai mare unitate de sănătate din regiune urmează să-şi prezinte, prin intermediul managerului Cătălin Grasa, planurile de viitor. Grasa ar urma să anunţe, chiar azi, conducerea CJC cu privire la măsurile dispuse, având în vedere numeroasele sesizări cu privire la activitatea din spital, lipsurile, atitudinea medicilor etc. Întrucât, din câte se pare, unii dintre medici se aşteaptă să fie sancţionaţi, există şi cazuri de persoane care au intrat, brusc, în concedii medicale. Este şi situaţia medicului Mihnea Avram. Vom reveni.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102