REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Grasu XXL, pe scena de la NEVERSEA: 'Tinerii vor schimba ceva în ţara asta'. Publicul a scandat împotriva PSD

Grasu XXL, pe scena de la NEVERSEA: 'Tinerii vor schimba ceva în ţara asta'. Publicul a scandat împotriva PSD

Replica API 9 iulie 2018 | 01:38 675

În ultima zi de concerte NEVERSEA (a patra seară a festivalului), pe una din scene a urcat Grasu XXL. Ce a urmat este incredibil! Grasu XXL a cântat celebra "Curaj" şi a rostit "M*ie Guvernului României". A fost momentul când, în premieră după 4 zile de concerte, scena a "picat", adică a rămas fără curent/ sonorizare, un organizator anunţând că este vorba despre "o defecţiune tehnică de jos şi nu de sus". Înainte de a se retrage de pe scenă, până când s-a remediat problema, Grasu XXL a mai spus: "Tinerii vor schimba ceva în ţara asta. Nu trebuie să aşteptăm un preşedinte să facă ceva, nici măcar un premier. Nu mă interesează politica, dar ştiu că energia asta a tinerilor o să schimbe ceva în ţara asta" - a relatat un participant la eveniment.

După jumătate de oră de pauză, acelaşi organizator a revenit pe scenă şi a precizat că Grasu XXL a plecat, deci nu va continua concertul care i-a determinat pe cei prezenţi să-şi aprindă luminile de la telefoane, la unison, atunci când răsuna piesa "Curaj", cea în care mesajul este: "Ne-am săturat de bolşevici".

De menţionat că, în pauza de curent, şi publicul a scandal: "M*ie PSD, PSD - ciuma roşie!".

După 40 de minute însă, Grasu XXL a revenit pe scenă: "Încă mai sunteţi aici? Foarte tare. Toate luminiţele în aer!". A continuat, cântând încă 4 piese.

A.C.

Video:

https://www.facebook.com/stefanmacedongheorghita/videos/10214163113165264/

https://www.facebook.com/ic.stancu/videos/1757281867641400/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fake news.. grasu s-a luat de guvern spre sfarsitul concertului cand s-a dat drumu la curent.. n-a avut nici o treaba, doar un generator picat
0
0
bolsevici fsn isti jegosi ordinari zdrente imputite suinteti scursura tarii voi si iliescu care v a creat cu dragnea care va duce de zgarda retarzilor
1
0
mai exista asta ?
3
0
Ce muie v-a dat Grasu, nu se astepta nimeni. De aia au taiat curentul. Ca sa nu faca ala miting acolo. Puneti pariu ca data viitoare nu-l mai invita?!? Apropo, data viitoare cascati ochii cand votati ca altfel belim pola cu toti kkti astia care ne conduc. Nu o sa scapam de prostii care sunt pusi in functii de parinti, socri, cumetri sau alte cunostiinte! Respect Grasul XXL !
5
2
data viitoare mergeti in pula mea la vot labagiilor
6
2
Ziar de cacat REPLICA
5
1
Grasul XXL un drogat hamdicapat care a incercat sa instige alti drogati impotriva celor care conduc aceasta tara. Niste boi, labagii, curve si muiste.
6
7
Muie si rusine Grasu XXL si organizatorilor Neversea pentru ca ai politizat un eveniment presupus a fi apolitic! Imi este scarba
8
8
pentru europeanu si ceilalti ca el ,ce ne doriti asta o sa primiti !! Pricepi aluzia cu legile fizicii ,sau esti prea prost?
6
5
sa nu uitam sa iubim trandafirii ... muie pesede muie postacii pesedeilor !!! Cu cacat mult !!!
10
12
eu zic ,ca tineri sa soga pooooola la batrani sa le vina mintea la cap,,,nu vrem o tara de drogati,,lesby,,homo.
11
10
Noroc ca v-a marit bursele PSDul si v-a dat gratuitati pe tren. Merita sa-i huiduiti. Asa timpiti ca astia n-am ami vazut.Masochisti.si libere cite vrei. nu era mai bine sa organizeze niste santiere ale tineretului? Sa vezi ce multumiti erau toti tefelistii astia.
10
14
Relax, roshiorilor. Dezorientatii astia oricum nu ies la vot, ca-s prea rupti dupa clubul de sambata seara. Asa ca ce scandeaza ei my 2 cent.
8
8
Foarte bine a facut, cam asta merita guvernul romaniei, iar astia care ati comentat de rau, sunteti acei asistati sociali si sclavii lui dragnea de v ati dus atunci cand a dat 2mici si o bere.
12
10
In Romania toata lumea face politica! Decat scandati lozinci politice mai bine puneti dracu mana la munca ca toti vreti salarii marii,vile,masini scumpe si conturi in banci dar toti frecati menta si umpleti strazile de dimineata pana seara! V-ati dus la concert sa va distrati sau sa scandati lozinci politice in functie de afinitati!
20
9
cum ma boilor , voi organizati neversea in contradictie cu dorinta populatiei constantene si aia va muiesc pe scena??? HA HA HA HA ! fagadau cu f mic ESTI UN MARE PROST! Ai dinamitat filiala PSD CONSTANTA! BOULE !!!!!
25
6
bravo tinerilor care au stiut sa se distreze
10
12
Cel caruia ii e frica ca nu o sa mai vada Bulgaria, inainte sa te panichezi ca nu vei mai avea de unde sa iti cumperi castraveciori si sa mergi cu 200 euro la all inclusive, 7 zile, pune mana si citeste despre fascism, nazism, NEOLIBERALISM si poate asa, vei intelege situatia actuala a societatii romanesti. Nu bag mana in foc ca vei intelege, pt ca daca aveai mai mult de o sinapsa nu ai fi adaugat comentariul anterior.
17
3
Sunteti niste copilasi si cred ca si oameni mai in varsta spalati pe creier!!!Sa va vad peste un an unde mai mergeti la concerte daca pune Dragnea mana pe tara. Nu o sa mai puteti nici sa vedeti Bulgaria prostilor care sunteti! Bucurati-va acum de momentele astea ca mai tarziu o sa plangeti ca nu ati facut nimic cand trenuia
8
22
nu a avut cine sa ii dea o bataie lu grasu. Un pastilat prajit la creier a ajuns sa fie model pt alti handicapati, sa ii instige la scandari... baaaa in ce lume de handicapati traim, idiotilor?! De cand va pricepeti asa bine la politica? De ciuma rosie stiti toti, dar de legea redeventelor a auzit vreunul? De faptul ca procurorii fac legea in ziua de azi si ca avem un cod penal care favorizeaza infractorul in prezent stiati? Cod penal actual ce incearca sa fie pastrat prin voi, handicapatilor, care habar nu aveti pe ce lume traiti si scandati pt niste corupti mai mari decat aia din guvern.
27
15
Toti idiotii fac politica in ziua de azi. Incepand cu grasu xxl si terminand cu astia cu rezist. Sunteti carne de tun, handicapatilor, se folosesc de voi, de prostia, ignoranta si superficialitatea voastra.
25
30
Un drogat care dreseaza alti drogati . Niste paraziti, ciuma bruma nazista. Dau din cap ca tampitii. Fereasca Dumnezeu de Ciuma bruna. Se stie ce-a declansat Ciuma bruna a lui Hitler.
25
27
Mare idioti sunteti. Grasul xxl este unul din cei mai buni si inteligenti comediant si cantaret. Dar de unde naiba sa stii daca ascultati numai irina loghin si fuego psd sti tristi.
30
27
Inca o data muie psd si postacilor sai
37
23
Muie sa i dai familiei tale derbedeule...Sa ti iau eu familia in carici dejectie...sa ma kak cu bolta pe tot neamul tau.stii ce o sa schimbe tineretul in tara asta ?.Bautura pe droguri...
25
37
un gunoi al societatii
22
32
unde sa mai pomenit ca intr-un concert sa se faca politica decat la noi in romania???un fascist drogat arunca cuvinte murdare pline de mizerie umana publicului????trebuia aruncat de pe scena si luat la suturi sa nu-si mai poata inghiti limba hoooooo nazistilor
24
37
Grasule, lasa politica ca nici la asta nu te pricepi, pe langa muzica. Ati facut si din neversea o cocina politizandu-l. Ai gasit in fata ta 500 de handicapati murdari pe nas si prajiti la minte cu care te-a apucat scandatul si sa dai indemnuri fasciste. Treaba ta e sa canti si sa binedispui lumea, ca nu am platit bilet sa te aud pe tine cum instigi.
24
46
Va stimez, v-am votat de fiecare data orbeste insa nu am stiut ca ..... dragnea cu d mic ca si tariceanu.Copii ttari invatatii de tine or sa faca asta ....ajuta tara asta daca chiar crezi ca si noi
9
8
Masa de manevra tineretul, astia sunt cei mai buni , ca sunt ieftin de manevrat, la aia mai in varsta trebuie cu bani
36
19
Ba da in alt concert zicea m.uie Iohanis, acum merge si el cu valul, pe prosteala.... cum zice tot el, pe val, azi m.uie iohanis maine m.uie psd, apoi m.uie rusia..... si apoi germania... pe ban merge baiatu
34
23
felicitari lui Grasu XXL!
57
28
Bau i bou si fara cenzura... comunista
13
7
Huaaa....tradatorilor, cenzurati, comunisti imputiti, sa ne pisam si ep postaci ide mai jos!
37
15
A revenit pe scena si a cantat alte 4 piese.
31
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102