REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

GRĂTAR pe stradă, în Coiciu! Poliția Locală i-a taxat la buzunar!

GRĂTAR pe stradă, în Coiciu! Poliția Locală i-a taxat la buzunar!

Replica API 13 august 2018 | 02:01 471

În ciuda faptului că atât polițiștii locali, cât și reprezentanții Primăriei Constanța au atras atenția, în repetate rânduri, că se intensifică acțiunile de verificare în municipiul Constanța pentru a se asigura respectarea normelor de conviețuire, dar și că se acordă o atenție deosebită celor care fac grătar și petreceri pe domeniul public, în afara zonelor special amenajate, încă se mai găsesc constănțeni care cred că ei nu vor fi văzuți de autorități. Așa se face că, vineri, 10 august a.c., polițiștii locali au surprins, pe strada Înfrățirea din cartierul Coiciu, din municipiul Constanța, un bărbat care pregătea grătarul, în plină stradă.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost sancționat cu o amendă contravențională de 1.000 de lei.

„Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale care intră în sfera de competență a Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Pentru prevenirea săvârșirii unor fapte antisociale solicităm cetățenilor, care întâlnesc cazuri, care intră în competența noastră instituțională, în special încălcări ale normelor de curățenie și de conviețuire socială, să ne acorde sprijinul pentru identificarea făptuitorilor prin apelarea numărului Dispeceratului Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.

Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să ne permită identificarea persoanelor respective”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vada America si Europa ura Balcanica adevarata, ca poate n-or sti
0
0
Ce fel de oamenii ati devenit fratilor atata ura nu se poate ca face omul gratar gata spanzuratilll in ce zile am ajuns ca face vecinu gratar gata omoaral sa ne fie rusine
0
2
ooo, in palazu mare, chiar in dreptul Geamiei, aseara ardea un foc direct pe asfalt...probabil se fereau de tantari...dar chiar si-asa; primaria asfalteaza si altii dau foc???? daca politia locala ar trece din cand in cand, sigur astfel de lucruri ar fi preintampinate...
1
0
Sa vedeti ce va face Virginica Uzun de la spit ,cioroilor! Va pune la treaba
3
0
Aici la londra romanii spala veceuri si nu prea le place hahahahaha
2
0
In cta nu mai ai loc de ciori si machedoni. Problema se poate rezolva cu focul pentru ambele categorii.
12
1
eu nu ma deranjeaza
0
11
Bataie nu amenzi.
13
1
Foarte bine ca ii sanctioneaza . Cat am stat la bloc mau terorizat cu gratarul lor si cu spartu semintelor . Aveam vecini moldoveni care aproape saptamanal faceau gratar sub geam si stateau pana seara tarziu .
12
0
Astia or locui in casa lor, cumparata cu bani pe bune? Sau strica toata strada, aciuati in vreo cocina de-aia de la ICRALul primariei?
10
1
Domn ziarist vezi ca fotografia nu corespunde.Casa cu nr19 de pe str.Infratirea din Coiciu nu corespunde cu casa cu ne 19 din fotografie.Vezi pe google map
6
1
Constanta e o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
12
3
Care am vandut romance la greu in strainatate stam in Germania nu mai suntem demult in Romanika
5
4
Bravo politia locala.
13
0
pai astea platesc amenzile cand zboara porcu de pe gratar . Unde dracu a.ti vazut voi tigan sa plateasca amenzile
14
1
Felicitari politia locala! Brovo!
20
0
Si la tara,adica in Viile-Noi e la fel. Marian recidivistu,mafiotul cu dacia 1310, face la fel. Si restul de ciori fara servici.
7
0
Ba astia cu gratarele voastre sa vi le faceti in vucatarie voastra personala , ca nu suntem obligati sa va suportam mirosul de fum si carne imputita adunata de la tomberoane si expirate ....... Asa ca ciocu ' miiiiic ca oamenii cu bani maninca fineturi nu ......... CIVILIZA TI VA DRECU
16
2
fac gratare, spala masini, sacrifica animale, spala rufe, spala copii, isi fac nevoile PE DOMENIUL PUBLIC,asculta muzica la maxim dupa ora 24, lasa gunoaie pe strada, seminte, energizante.. astea sunt ciorile
30
1
Daca va luati salariul dupa ce incasati amenzile de la ursii astia inseamna ca ati ramane fara paine pe masa!
16
3
As vinde casa in care locuiesc si din banii luati pe ea as cumpara benzina ca sa dau foc la toate cio...le din cta
21
2
Astai Lege Data D Totz Saraci Care Nare Bani S Fak Gratar Tzigani Fakem Gratar K Noi Muncim Nu Ca Hoti De Romani..................Hooooooooo La Munk Paducilor Nu La Intins Mana La Tzigani Ku Bani!!!????????????
2
32
Pai cine poate sa fie in continuare impotriva civilizatiei? Ciorile care nu se pot integra niciodata. Sper sa zboare odata din Romania si sa nu se mai intoarca in veci. Jegoasa rasa.
29
1
Sa anuntati in presa cand platesc ciorile astea amanda....
36
3
BRAVO politie se poate si asa............C ta CURATA.................
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614