REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

GRĂTARELE din POARTA 6 își PLÂNG de MILĂ!

GRĂTARELE din POARTA 6 își PLÂNG de MILĂ!

Replica API 23 septembrie 2021 | 23:07 2297

Grătarele din zona special amenajată pentru picnic din Poarta 6 își plâng de milă. Constănțenii care preferă să se relaxeze în aceste locuri au surpriza neplăcută ca, în anumite perimetre, să se lovească de mizeria lăsată în urmă de concetățenii fără bun simț. Astfel, grătarele din zona menționată anterior sunt pline cu gunoaie și cenușă, semn evident că oamenii nu dau mare importanță și acestui subiect.

În Constanţa, în urmă cu aproximativ zece ani au fost amenajate patru zone speciale pentru picnicuri, în parcul din cartierul Poarta 6, pe spaţiul verde din zona Doraly, în zona stadionului Badea Cârţan şi în parcul de pe strada Dragoslavelor, din cartierul Faleză Nord. Neglijenţa, vandalizarea sau pur şi simplu uzura cauzată de trecerea timpului şi-au spus cuvântul, iar din zonele respective au ajuns niște ruine, iar acest lucru cauzează cetățenilor care nu respectă câteva reguli de bun simț.

Drept dovadă, vă prezentăm câteva fotografii realizate în cursul zilelor trecute, în zona de picnic din parcul de la Poarta 6. Se poate vedea cum grămezile de gunoaie și cărbuni arși tronează în fiecare grătar, de asemenea, unele dintre acestea nici nu mai au grilajele.

De menționat că legislația impune constănțenilor să facă grătare doar în zonele special amenajate pentru picnic. În caz contrar, dacă ar fi surprinși de polițiștii locali sau specialiștii de la Garda de Mediu, ar risca amenzi usturătoare, de până la 5.000 de lei.

Contactați de către reporterii Replica, reprezentanții Primăriei Constanța nu au oferit un răspuns până la închiderea ediției. De îndată ce vom obține un răspuns, îl vom posta.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar veni regulat sa ridice gunoiul si in parc ar fi paza nu un distrus care nu stie ce atributii are
1
1
handicapatul de chitac nu le vede pe astea cere doar bani de parcari. bao primare iti dorim sa putrezesti de covid !!! Doamne Ajuta !!!
2
3
D'aia nu stia ma-ta unde esti cand o faceam posta!
3
2
M-am pusat noaptea pe ele
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369