REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Grațiela Gavrilescu: Foarte mulți membri ai fostului PNL se vor îndrepta către ALDE

Grațiela Gavrilescu: Foarte mulți membri ai fostului PNL se vor îndrepta către ALDE

Replica API 23 iunie 2015 | 22:38 179

Deputatul Grațiela Gavrilescu, copreședinte ALDE Prahova, a declarat, luni, la Ploiești, că 'foarte mulți' membri ai fostului PNL, care sunt nemulțumiți că au fost 'înghițiți' de fostul PDL, se vor îndrepta către noua formațiune rezultată din fuziunea dintre PLR și PC.

'Scopul nostru este ca nouă să ni se alăture cât mai mulți liberali autentici, care au crezut în doctrina liberală încă de când ea a luat ființă în România. (...) După semnalele pe care le-am avut încă din momentul în care au început să se poarte discuții între membrii PLR și PC și se auzise deja de fuziune, foarte mulți membri ai fostului PNL deja se vor îndrepta către ALDE, filiala Prahova și nu numai, în toată țara', a afirmat Gavrilescu într-o conferință de presă.

Aceasta a explicat că foștii liberali, care au fost 'înghițiți' de foștii democrat-liberal, sunt nemulțumiți de actuala lor situație, în acest context așteptările fiind ca aceștia să se îndrepte către ALDE.

'Se simțea nevoia în politica românească de apariția unui partid care să fie într-adevăr de centru-dreapta, care să aducă alături toți simpatizanții care cred în doctrina liberală. Adevăratul Partid Liberal care se va poziționa pe scena politicii românești va fi ALDE. (...) A trebuit să demonstrăm că în România acest partid (PNL—n.r) nu trebuie să dispară. Dacă 140 de ani de istorie liberală se îngroapă în Partidul Democrat, condus de fostul președinte Traian Băsescu, care dorește la ora actuală tot politica lui să o continue, și actualul PNL, noi nu puteam să stăm cu mâinile încrucișate', a mai adăugat Grațiela Gavrilescu.

Totodată, aceasta a arătat că target-ul pentru alegerile din 2016 este ca filiala Prahova să fie pe primul loc la nivel național în ceea ce privește numărul de primari, de consilieri locali și consilieri județeni, scorul electoral vizat fiind de peste 20%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218