REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Grațiere. Macovei, cerere urgentă pentru ministrul Justiţiei

Grațiere. Macovei, cerere urgentă pentru ministrul Justiţiei

Replica API 31 ianuarie 2017 | 00:45 431

Monica Macovei îi cere ministrului Justiţiei, Florin Iordache, să retragă cele două OUG privind graţierea şi modificarea Codurilor penale, argumentând că 'adevărata' consultare publică a avut loc duminică seară, prin ieşirea a 100.000 de români în stradă, scrie DCNews.

'Adevărata consultare publică a avut loc în stradă: peste 100.000 de români au spus 'nu' graţierii şi modificării Codurilor din justiţie. Ministrul Iordache are de făcut un singur lucru: să ia act de cerinţa celor peste 100.000 de români care au ieşit duminică seara pe străzi în mai multe oraşe din ţară şi să retragă cele două Ordonanţe de urgenţă', afirmă Monica Macovei, într-un comunicat transmis Agerpres.

În opinia acesteia, 'oamenii nu se mai lasă păcăliţi, au înţeles clar că scopul OUG-urilor este să îi scape pe politicieni şi pe oligarhi de închisoare şi de viitoare pedepse'.

'Oamenii au înţeles clar că principalul beneficiar al celor două ordonanţe este Dragnea, că Voiculescu abia aşteaptă să iasă din închisoare, că Tăriceanu, Ponta, Şova şi mulţi alţii vor să scape de dosarele penale pe care le au şi că toţi politicienii care au furat şi prietenii lor vor să rămână cu averile obţinute ilegal neatinse', susţine Macovei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu esti analfabet! Scrii "i-ar trebuii" si asta e destul...
0
0
Tu ai tupeu sa chemi la ordin ministrul justitiei,pai tu esti o gestapovista ordinara,dupa ce esti urata ca porcu,mai esti si betiva,faci parte din tagma scursurilor societatii romane,tradatoareooooo.
4
1
o babaciune inculta ce se opune stiind ca parlam. EU este de acord cu aceste gratieri; Mai bine te-ar exclude pe tine din P.E senilo ce esti !
4
2
asta de scrie cu majuscule, un analfabet de altfel, postac al psd ului, i-ar trebuii retrasa cetatenia romana si extradat din tara, este prea idiot chiar si pentru tara asta de idioti.
0
2
o data in viata ei, are dreptate si cucuveaua asta.
2
6
Am incercat sa gasesc ceva pozitiv la faptura asta. Nu am reusit.
6
2
ESTI BLESTEMUL ROMANILOR , MARS LA MA-TA SI EXPLICA-I CA TI-AI VANDUT TARA SI POPORUL . RUSINE BORATURA SA-TI RECLAMI PROPRIUL POPOR .
4
3
TRADATOARE, PACAT CA ESTE PLATITA DIN BANI PUBLICI O MARE RUSINE TARA A CHELTUIT BANI CU SCOLARIZAREA SI DANSA HULESTE TARA ROMANEASCA , MARE RUSINE
5
2
asta nu mai are ce cauta in Romania. trebuie declarata persoana non grata. s-a vazut ce hram poarta cand a fost suspendat Basescu. o jagardea de procuror comunist care si-a vandut tara pentru doi arginti.
5
3
muista pdlista...Iordache da i muie.
9
2
Un fost procuror comunist, membra MISA, angajata de Soros pentru tradare de tara ne trage la raspundere. De Tinutul Secuiesc cand ne ceri socoteala javra?
12
1
Pt puscariasii care comenteaZa din celule. Nu o sa se aprobe ba muistilor legile. O sa ramaneti in puscarii ca ati furat si omorat. Animalelor
4
6
LUATII IN BRATE PE TRADATORII DE TARA SI O SA VEDETI UNDE AJUNGETI. SLUGI CU SIMBRIE LA BRUXELLES. VA MERITATI SOARTA
6
1
Felicitari.
3
5
Trebuie sa fac un comentariu laudativ pt a putea posta un comentariu?
3
0
Huoooooooooooooo !
5
3
tradatoare de tara su urata ca blestemul .
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367