REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Greșeala din scrisoarea despre Firea. Chirieac: 'Nu mă pot abţine'

Greșeala din scrisoarea despre Firea. Chirieac: 'Nu mă pot abţine'

Replica API 9 septembrie 2018 | 20:09 316

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut o observaţie cheie cu privire la scrisoare deschisă de susţinere a Gabrielei Firea, semnată de mai multe personalităţi din diverse domenii.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la România TV, în cadrul unei emisiuni moderate de către Violeta Romanescu, cu privire la scrisoare de susţinere a primarului Capitalei, Gabriela Firea, semnată de o serie de personalităţi din diferite domenii: academicieni, scriitori, actori şi sportivi.

Printre cei care au semnat scrisoarea ce poate fi citită aici se numără: academicienii Constantin Balaceanu Stolnici, Razvan Theodorescu, Eugen Simion si Mircia Dumitrescu, Maya Simionescu, vicepresedinte al Academiei Romane, Gelu Colceag, Felicia Filip, George Mihaita, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Lucian Ghimisi, Beatrice Rancea, Marius Bodochi, Bogdan Stanoevici, Sanda Ladosi, Cristian Sofron, Alice Barb, Victor Ioan Frunza, Adrian Gazdaru, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipa, Ilie Nastase.

Bogdan Chirieac, observaţie

"Astăzi, 30 de intelectuali de marcă, unii dintre ei chiar lumini ale intelectualităţii româneşti - academicianul Răzvan Theodorescu, Eugen Simion, Constantin Bălăceanu Stolnici sunt, clar, repere au semnat scrisoarea transmisă public astăzi. Am văzut-o, este foarte importantă, interesantă, dar nu mă pot abţine, că sunt gazetar bătrân şi fac doar această remarcă cu care nu sunt de acord: spune, în scrisoare, 'bilanțul de la jumătatea mandatului este extrem de pozitiv'. Eu nu cred că academicianul Răzvan Theodorescu a folosit termenul 'extrem de pozitiv'. Pentru publicul larg, ceva este pozitiv sau negativ...", a punctat Bogdan Chirieac.

Sursa: DCnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asti nu sunt aia care o criticau cand o premia pe Halep, acum le place ca e pe interesul lor nu ca ar avea dreptate. Cuurve batrane.
3
0
Becali s-ia bagat nasu in urechea lui firea ,,,ia dat canoane,,treaba cu stadionu moca.
5
0
Adica le-a dat titlul de cetatean de onoare si astia fac dupa aceea scrisoarea de sustinere pentru firea. Ne luati de prosti!
10
1
Va pup pe pula
5
1
Mai bine sa faci o greseala de acest gen ,decat sa fii in halul de jegos si de porc asa cum esti ...
6
2
dle Chireac, cu cat sunteti platiti tu si consoarta ta , ptr astfel de mizerii?
8
7
Nici eu nu ma pot abtine sa nu ma pis toti astia de mai jos.
2
9
Nu trecusera nici 6 luni de cand il bagasa pe barbata-su in pamant si ea se cuplasa cu Pandelica ! Pardon, madame ?!?
8
2
Elisabeta Lipa, Ilie Nastase si batranul turnator Balaceanu-Stolnici... Astia sunt sustinatorii madamei Pandele?
16
3
nici eu nu pot sa ma abtin si ma pis pe toti cei care au semnat scrisoarea. Nu conteaza ce au invatat si cat de destepti sunt. Pentru mine ei comploteaza impotriva tarii daca apara o pesedista ordinara cum e fierea. Muie semnatarilor, muie dragnea, muie pesede !!!
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614