REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Greta Thunberg se ia de Roger Federer: „Îi sprijini? Trezește-te!”. De la ce a plecat conflictul

Greta Thunberg se ia de Roger Federer: „Îi sprijini? Trezește-te!”. De la ce a plecat conflictul

Replica API 11 ianuarie 2020 | 00:00 476

Greta Thunberg, activista de mediu în vârstă de 17 ani care a devenit celebră pe tot mapamondul, a lansat o serie de atacuri spre Roger Federer, fost lider ATP.

Greta s-a alăturat campaniilor unor asociații de mediu care protestează la adresa băncii elvețiene Credit Suisse. Banca este unul din sponsorii principali a lui Roger Federer, iar jucătorul de tenis și-a asociat imaginea în mai multe campanii și proiecte ale acesteia.

Credit Suisse e criticată pentru că investește masiv în activitățile comerciale cu combustibili fosili. Potrivit protestatarilor, banca ar fi investit aproximativ 57 de miliarde de dolari către organizațiile care caută noi locuri bogate în combustibilii fosili.

Roger Federer e atacat de Greta și de activiști pentru că își asociază imaginea cu banca elvețiană și nu renunță la contractul de sponsorizare. „Credit Suisse distruge planeta. Roger, îi sprijini?", e unul din mesajele protestatarilor către Federer.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presa vinde ce se cumpara . Noi suntem vinovati ca l-e cumparam produsul . Cu ce bani se fac astfel de propagande si de unde , cred ca se stie asa ca in goana dupa senzational se va cumpara orice mizerie sponsorizata de cine stie cine si cu ce interes !
0
1
Cand putoaica asta o sa renunte la toate bucuriile pe care le aduce tehnologia si viata moderna atunci o s-o cred! Pana atunci nu este decat o alta mare mancatoare de cacat, asa zis activista pentru mediu!
1
1
O sa mori de umflat ce esti...sa nu uiti...ca se pune pe inima lake basit!
1
0
Michael Pollan: "Cannabis, The Importance of Forgetting, and the Botany of Desire"
0
2
PE DONALD J. TRUMP!Singurul luptator adevarat impotriva pedofililor de nivel mare!Se incearca"defaimare","instigare la ura" in diferite medii private si de stat ,un exemplu ar fi indoctrinarea copiilor de gimnaziu cu ura "ANTI-TRUMP"pe teritoriul Germaniei de catre profesori SOROSISTI!Sa te intrebe un copil daca TRUMP e asa de rau pt ca asa le a zis profesoara in clasa a 5a E GRAV!Sa te duci in magazine de adidasi si sa fi invadat de stickere anti-Trump ca si materiale promotionale iar e FOARTE GRAV!
7
2
Acest personaj hidos daca nu ar fi finantata de cineva, ar fi o necunoscuta intr un spital de psihiatrie. Mai nou politica se face si prin aceasta metoda. Ca si in cazuurile Rosia Montana si exploatarea gazelor de sist, si aici in spatele asaziselor probleme de mediu sunt interesele financiare si politice ale lui Soros. Cand o sa inteleaga si romanii ca in spatele Bruxeles ului condus de PPE este de fapt Soros. Si lupta in momentul asta este Trump vs Soros. Nu vedeti ca metoda hastag este si in USA? Totul este MANIPULARE!
6
3
Ce valoare aceasta fetita puse expres in fata sa prezinte viitorul, ea nu a realizat si nici no sa realizeze nimic, Federar e altceva, sportul si politica nu se combina.
13
4
pesedei rataciti !!! Toti idiotii de sub mine vor suge in curand cacatul. Pacat ca Thunberg nu poate sa-i elimine din salvare. Intra si ei la gramada ca muistii atarnatori !!!
4
16
E bagata in seama si pusa in fata de Soros. Creeaza emotii zic ei pentru ca ideile vin de la o adolescenta. Numai ca nu asa se militeaza pentru cauza poluarii. Mai are putin si se crede net superioara noua astora care mai existam pe aici pe planeta.
17
4
boonava psihic saraca ....
15
6
Domnisoara care e "academician profesor universitar doctor" in mediu si energie , hi hi, inceput sa aiba pareri din ce in ce mai exagerate. Mai multa ponderare n-ar strica.
18
4
Daca i dai masca jos o vezi pe maica'sa vedeta de mult ratata si toata boala psihica a Gretei,obsesie implementata prin exploatare...Greta HAVE A BREAK!Ce seamana cu SOROS e cap taiat!
29
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102