REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

GREVĂ! NU AU CIRCULAT AUTOBUZELE ÎN CONSTANȚA! VIDEO

GREVĂ! NU AU CIRCULAT AUTOBUZELE ÎN CONSTANȚA! VIDEO

Replica API 20 decembrie 2019 | 00:06 1401

După ce au primit prime mai mari, șoferii au trecut la muncă!

După ce au primit prime mai mari, șoferii au trecut la muncă!

CT Bus SA informează publicul călător că, din cauza refuzului conducătorilor auto de a ieși pe trasee, fiind nemulțumiți de primele primite, astfel, nu poate asigura transportul în comun la această oră în municipiul Constanța.

Conducerea CT Bus SA a avut pe parcursul zilei de ieri și în această dimineață mai multe runde de discuții cu reprezentanții conducătorilor auto însă aceștia refuză în continuare să se întoarcă la lucru.

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și sperăm că activitatea va fi reluată în cel mai scurt timp”, transmit aceștia.

200 de angajați protestează nemulțumiți de primele de anul acesta susținând că sunt mai mici ca cele de anul trecut, în plus, aceștia le-au primit sub formă de bonuri valorice, ceea ce i-a deranjat și mai tare. Un alt motiv ar fi acela că salariul pe care îl primesc în ultimele luni este mai mic. Cursele de noapte se pare că i-ar pune în dificultate pe conducători, fiind un alt motiv pentru care au intrat în grevă.

În cele din urmă, angajații au primit prime în valoare de 500 de lei, iar de la ora 13.30 autobuzele au reintrat pe traseu!

L.M., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mars voi la IML sa faceti testul de paternitate sa vedeti cati ai vostri,cati ai vecinilor!
1
1
te freaca grija de sotiile de marinari si de copiii lor.... mars pe mare daca vrei mertan si lovele si pe urma sa comentezi, Frustatule..
2
1
Ptr pensionari plateste primaria !----Ca la Bucuresti !
1
3
pai de unde bani de prime si salarii daca jumatate din calatori merg moka - vezi pensionarii . e o companie care lucreaza in pierdere doar pt cateva voturi pt psd
7
1
sa nu i f...ti in gura de retarzi cu primele lor, sa le taie tot si sa nu primeasca nimic cum nici ceilalti bugetari nu primesc prime ei de ce vor ?
7
1
Si noi ce ce sintem vinovati ca ei au nemultumiri !---trebuie asigurat 30 suta transport !----daca face si spitalul asa ?
7
0
Good catch
4
0
Foarte bine, sigur sunt platiti prost si probabil au dreptate. In schimb nu am auzit pe nicunul cu functie de conducere sau pe langa ea ..sa fie nemultumit.
6
3
Problemele sunt la conducere , toate manglele,nedreptatile sau vazut de toata lumea .
10
2
Oamenii au salarii mici. Multi lucreaza pe salariul minim. Nu neaparat soferii de autobuze. Cei mai multi! De asta asteapta prime. NU ca sunt ghiftuiti! Uitati-va in port. Lucreaza cate 15 zile si sunt pontati doar 9 ore. Restul, liber la bord! Nu vine nimeni sa intrebe nimic! Asta se numeste NEO-SCLAVAGISM si NU democratie! Foamea o sa ne scoata pe strazi, in curand. Pregatiti-va tovarasi, ca venim!
19
2
Toti spagarii din primarie isi fac plinul de sarbatori din Spagi iar soferii stau pe salarii de mizerie ! Fagadau doar la el se gandeste - nu mai face apel la Constanteni de cate ti bati joc Sistematic - i ai lasat fara lumina naturala si acum vezi Doamne de doare sufletul de ei !
9
4
vreti prime? 1.taxare pe la sofer, procent din incasari, ca la maxi-taxi. 2. fara vorbit la telefon. 3 fara luat calatori cu 1leu sau in cabina soferului. 4 fara furat motorina. e ok? 5. angajat tineret capabil
14
3
Cei mare nu stiu si mai si vorbesc aiurea ca au salarii marii pentru ce fac acesti oameni au responsabilitati mari pentru a calatori in siguranta orele nedormite si fel si fel de creaturi care urca in masini si trebuie luate masuri pentru salariile de cacat pe care le au !! Numai sa ciripiti stiti !! Sa lupte pentru un trai normal !! Voi sunteti revoltati ca nu are cine Sa va duca la munca !! Oare cum este sa fiti in locul lor !! ?
7
2
parca erau pe mare profit, nu sunt in stare sa plateasca soferii
11
3
sa se care dracu. Oricum sunt niste fatalai incompetenti si au salarii prea mari pentru ce fac. Sa aduca tovarasu soferi din africa si china asa cum se face in occident. Acasa au cate trei masini sh si ocupa locurile de parcare fara sa plateasca la primarie... ai dracu ghertoi de cartier. Si-au facut foisor intre blocuri sa traga bidonul de bucegi pe inserat. Mars la munca adevarata!
11
1
eu zic sa intre toata tara in greva,si gata
11
1
@ Ion Turbinca....asa este !! Locuiesc pe str. Cismelei spre scoala 29 . Zilnic in afara de sambata si duminica , in zona se blocheaza traficu . Vin si isi lasa plozii , cu masiniile si uite asa...timp de o ora , trafic semi blocat si claxoane , zeci si zeci de claxoane. Totdeauna ma iau dupa urlete , claxoane si trafic blocat si stiu ora : 12 sau 18 . Daca ar fi posibil , ar intra si-n curtea scoli , cu masinile . Este un teatru zilnic , acolo .
10
1
ia sa nu mai primeasca prime deloc cei mai multi salariati nu primesc asa ceva .. e si normal ca sunt pusi in dificultate cei mai multi sunt mosi expirati cu ochelari care nu vad ziua ca lumea darmite noaptea iar noile autobuze au fost si sunt ozn-uri pentru ei le zmucesc in toate partile de iti sar mucii astia au fost invatati cu troleibuzele lu ceasca altceva nu stiu sa conduca
11
1
Ma soferilor daca vreti sa va adresati cinstit calatorilor atunci spuneti:un sofer are 100 de lei salariu anul trecut am primit 100 prima iar anul asta primim doar 50 de exemplu,dati ma cifre doar atunci poate spune si opinia punlica daca aveti dreptate pentru ca ce spuneti voi deocamdata este doar palavrageala.
10
0
Grefierii in greva,soferii in greva...
8
2
Fatalaul o sa ne inchida orasul cu stilpii lui si o sa ne fac un tarc ca la animale si ne va da voie pe strazi numai cind vrea el.
7
6
De Gms stie careva
4
3
Ioane, mare cretin esti.
3
1
cereti si grupa 1 de munca,,
4
1
Astia nu sunt nemultumiti doar de prime,ci de bataia de joc,de minciunile lu' Nita si Fagadau,de amanari... Au oamenii dreptate. In cacatul asta de trafic,nici eu n-a conduce cacaturile alea de autobuze Ca si isuzurile alea,pt cine nu stie,or arata ele bine,dar,sunt niste bombe de condus
8
3
Bravo soferilor in loc sa va dea salarii monteaza stalpi ca sa isi umple buzunarele cu bani. Protestati nu va lasati si poate va aduce mosu un stalp cadou de la primar sa il puneti pe masa in loc de porc
14
5
da ma da aveti blocuri, ia pomeniti cateva nume de zei imobiliari, faceti niste plecaciuni si luati-o pe jos, unde? la moll ca nu e nimic de facut in rest
7
1
Mare lucru oricum in CT circula doar pensionarii , elevii si tiganii cu autobuzul caci asta e nivelu de educatie in oras
17
2
Acum se vede ca nu mai sunt bani pentru soferii care trag toata ziua in circulatia asta imputita din Constanta.Nemernicii din primaria in frunte cu Fagadau trebuie sa dea socoteala pentru delapidarile de bani si hotiile cu licitatii masluite.
18
13
Au dreptate oamenii! Dar pe de alta parte , tot asa este si la patron! Unii oameni din orasul Constanta nu si-au luat macar salariul si nici vorba de vreo prima. Asta este capitalismul salbatic neaos romanesc. Fiecare pentru el. Credeti ca cucoanele , neveste de marinari , cu Jeepuri si Mertzane care si cara plozii pana in clasa dimineata si seara ,vezi blocajul de la scoala 29 si altele,se gandesc la saracii soferi care trag de volan? sau la necajitii care nu isi iau salariul de 3-4 luni?
32
2
Eu nu am mai primit prima de sarbatori de 5 ani si nu ma gandesc la greva.
28
6
Ce mai vor:salariile le-au marit.Primesc si prime si tot mai vor.Sa mearga la privat sa vada cum este.A nu mai pot fura motorina...sa isi mai scoata 1,2 salarii..si faca scandal.
17
7
Cred ca legea ii obliga sa lucreze intr-un procent 30 suta
15
2
Cocalarele alea de mamici care-si varsa plozii din masini personale in fata scolilor, nici nu vor simti greva. Oooo... stai asa. Ca vor iesi mai abitir la mall azi. Asa ca va fi aglomeratie de cocalare pe strazi.
24
6
primele,neprimite...salariile neprimite
15
5
rataii astai nu vor prima sub forma de bonuri ca nu isi mai pot cumpara bautura si tigari.
14
9
Si cum mai ajungem la locul de munca ?
9
7
Te-au usturat ochii?
10
0
Sa recitim putin prima fraza...
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218