REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Griezmann, decepţionat de scandalul declanșat de Atletico Madrid după transferul său la FC Barcelona

Griezmann, decepţionat de scandalul declanșat de Atletico Madrid după transferul său la FC Barcelona

Replica API 16 iulie 2019 | 20:00 353

Antoine Griezmann, atacantul-vedetă al echipei de fotbal a Franţei, şi-a exprimat indignarea faţă de reacţia vehementă a clubului de fotbal Atletico Madrid faţă de transferul său la FC Barcelona, cu ocazia prezentării sale oficiale la clubul catalan, informează AFP.

"Păcat. Am fost special să discut cu ei pentru a nu fi luaţi prin surprindere, ca să poată pregăti viitorul. Ne-am pus de acord, dar în cele din urmă totul s-a schimbat. Dar situaţia este aceasta şi trebuie să o accepte", a afirmat Griezmann ca răspuns la reacţia clubului "colchonero".

Clubul Atletico Madrid a anunţat că va sesiza FIFA pentru a contesta suma clauzei de eliberare pentru atacantul francez, de 120 milioane euro, achitată de FC Barcelona pentru aducerea jucătorului pe Camp Nou.

Intenţia clubului este să obţină o sancţiune pentru FC Barcelona, dar şi pentru fotbalist, conform AS.

Atletico Madrid a anunţat vineri lansarea unei ''proceduri'' pentru a-şi apăra interesele "după oficializarea transferului la FC Barcelona a lui Antoine Griezmann'', menţionând că suma de 120 milioane euro din clauza de eliberare a jucătorului este ''insuficientă''.

''Atletico Madrid consideră că suma plătită de FC Barcelona nu este suficientă pentru a activa clauza de reziliere, deoarece este evident că acordul dintre jucător şi FC Barcelona a fost încheiat înainte ca această clauza să scadă de la 200 la 120 de milioane de euro la 1 iulie'', a informat într-un comunicat clubul din capitala Spaniei.

Atletico este de părere că ''încălcarea contractului a avut loc înainte de sfârşitul sezonului analizând faptele, actele şi comportamentul jucătorului'', adăugând că a demarat procedurile pentru ''apărarea drepturilor sale şi a intereselor legitime".

Avocatul lui Griezmann a fost prezent la sediul Ligii spaniole de fotbal pentru a plăti clauza de reziliere a fotbalistului francez, în vederea transferului său la FC Barcelona. Avocatul a achitat astfel suma de de 120 de milioane de euro, care a permis transferul jucătorului în vârstă de 28 de ani de la Atletico Madrid la clubul catalan. Transferul nu se putea efectua decât după oficializarea acestei plăţi.

Clubul Atletico Madrid deschisese o procedură disciplinară împotriva lui Griezmann, după ce internaţionalul francez nu s-a prezentat duminică la antrenamente, pentru a accelera transferul. De asemenea, zilele trecute au existat tensiuni între gruparea madrilenă şi Barcelona în legătură cu acest caz.

Venit în 2014 la Atletico de la Real Sociedad, Antoine Griezmann avea contract până în 2023 cu gruparea din capitala Spaniei.

FC Barcelona a oficializat transferul atacantului francez Antoine Griezmann de la Atletico Madrid, el urmând să fie jucătorul echipei catalane în următoarele cinci sezoane.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614