REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Grigore Comănescu ŞOCHEAZĂ: Iau în calcul să candidez la Primăria Constanţa

Grigore Comănescu ŞOCHEAZĂ: Iau în calcul să candidez la Primăria Constanţa

Replica API 18 februarie 2016 | 00:13 1879

Patronul Comprest Util,

Patronul Comprest Util,

Grigore Comănescu

Omul de afaceri Grigore Comănescu, cel care a intrat în război cu administraţia locală de la Năvodari, dar şi cu o serie de magistraţi, motivând că îi sunt aduse prejudicii afacerilor pe care le derulează, ia în calcul să se implice în administraţia publică a municipiului Constanţa. Comănescu a confirmat, în cursul zilei de ieri, o informaţie intrată în posesia cotidianului „Replica”, şi anume că ar putea candida la Primăria municipiului Constanţa! „Nu ştiu cine v-a spus lucrul acesta, dar s-ar putea să nu fiu interesat, sau s-ar putea să candidez.

Au fost propuneri, discuţii în acest sens”, a declarat Comănescu. El a respins ideea unei candidaturi din partea unui partid politic: „PNL şi PSD au avut de-a lungul timpului înţelegeri... La Constanţa este aceeaşi echipă. Nu spun nimic de candidatul PNL Constanţa, dar la primărie cred că este nevoie de un bun organizator. Aş vrea să scot oraşul din urâţenia în care ăl vedem că este.

Pe de altă parte, nu aş vrea să dau cu piciorul la afacerile mele intrând în politică...”, a mai susţinut Comănescu. „Eu atât vă spun să întrebaţi la PNL: ce a realizat dreapta în Constanţa? Să îmi spună ei ce investitori au atras, să îmi arate proiecte. Nici măcar nu au fost în stare să adune oamenii de afaceri împreună, să discute despre proiecte, dezvoltarea oraşului...”, a mai comentat Grigore Comănescu, patronul Comprest Util.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti tot sprijinul meu Domnule Comanescu ...cu dumneavoastra in fruntea orasului vor disparea hotii tigani si Prostituatele din Chisinau aduse de Golanul ala drogat de Mazare Josssss Ciuma Rosie ....Jos PSD ...
0
1
Cine te-ar vota pe tine mai taranoiule ? Cum au ajuns fratilor un analfabet ca asta Om de afaceri?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367