REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Grindeanu apără graţierea: În acest moment în România nu există un echilibru al puterilor în stat

Grindeanu apără graţierea: În acest moment în România nu există un echilibru al puterilor în stat

Replica API 19 ianuarie 2017 | 23:26 429

Premierul Sorin Grindeanu a apărat miercuri seara proiectul graţierii şi cel de modificare a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală afirmând că din punctul său de vedere în acest moment în România nu există un echilibru al puterilor în stat. ‘’Aceste două propuneri, legate de graţiere şi modificările Codurilor, nu erau pe ordinea de zi. Constituţional şi respectând legea, Guvernul are voie să dea Ordonanţe de Urgenţă. Nu Guvernul Grindeanu a inventat aceste lucruri. Fostul mare Guvern tehnocrat a dat ordonanţă de modificare a Codului Penal în urmă cu câteva luni. Eu n-am văzut să fie asemenea scandaluri’’, a spus Sorin Grindeanu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, conform mediafax.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Papagalul asta este dus cu pluta . A intrat in functie fara sa-si fi facut examenul psihologic si fara un consult minimal la psihiatru . Ca are nevoie fatalaul ...
2
0
Da Domnu Grindeanu dar dumneavoastra puteti sa blocati o astfel de lege. Cei care sunt vinovati sa plateasca !!!!
3
0
Infractorii trebuie aparati in fata legii. Victimile sa se duca naibii ca au fot prosti si s-au lasat furati, violati excrocati. Traiasca darvinismul social! Cei mai tari sa traiasca bine, adica infractorii si prostimea, care are navitatea sa respecte legile, sa munceasca pana o cadea lata. Amin!
2
0
sunteti prea prosti sa intelegeti ordonanta . MUISTILOR ,PLATITI VOI DESPAGUBIRI LA CEDO ? NU , PLATIM NOI PT NISTE DROGATI PLATITI CARE LATRA LA LUNA PT 50-100 LEI . TOTI CARE VA IMPOTRIVITI SA PLATITI DESPAGUBIRILE CERUTE STATULUI ROMAN LA CEDO .
1
9
Sclavul lui Dragnea face valuri, rusine.
12
4
Normal ca o apara, doar de asta l-a pus taticul sau acolo!
10
4
Domnule prim-ministru, dvs sunteti un slugoi care este pus acolo ca sa faca treaba lui Dragnea, nu esti numit in functie cu drepturi depline, stim asta, crezi ca deciziile pe care le iei sunt ale tale? nu! iti sunt impuse!
11
4
Nu tu esti echilibru, tinere, esti depasit. Te-a surprins ieri presedintele, ti-ai dat examenul ?!...!? Te dai mai mare decat esti, il aperi pe Dragnea, penalul, gresesti si pierzi..., pierzi mult, pacat de tineretea ta, de elanul si prezenta ta. Fii atent, mult mai atent...!! Pe cine aperi ?! Ar trebui poporul, nu penalii si hotiile lor ...., pacat ca te lasi atras de hoastele comuniste, si le mai faci si jocurile.
8
4
Imi pare rau de tineretea lui si de inteligenta.Pacat ca asemenea oameni se lasa atrasi de hoaste comuniste in mizeria numita psd si culmea le mai fac si jocurile.
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367