REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Grindeanu, către autorităţi: Trataţi fiecare situaţie apărută ca pe o problema personală, ca şi cum acolo sunt fiul, mama sau soţia dvs.

Grindeanu, către autorităţi: Trataţi fiecare situaţie apărută ca pe o problema personală, ca şi cum acolo sunt fiul, mama sau soţia dvs.

Replica API 8 ianuarie 2017 | 02:31 470

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sâmbătă, în cadrul şedinţei Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, că autorităţile trebuie să trateze fiecare caz şi situaţie ca pe una "personală" şi să-şi imagineze că în locul persoanelor afectate de ninsori sunt fiii, mamele şi soţiile lor.

"Eu am cerut ieri în şedinţa de Guvern tuturor miniştrilor să stea în stare de alertă şi au făcut lucrul asta. Fiecare situaţie trebuie gestionată conform procedurilor şi vă rog să rămâneţi (...) în stare de alertă pentru a evita situaţiile neplăcute. Vreau să trataţi fiecare situaţie apărută că şi când ar fi o problemă personală a dumneavoastră. Vă rog să vă gândiţi că oamenii care sunt blocaţi la km 138-139 pe A2, acolo se află fiul dvs., sau mama dvs., sau soţia dvs. şi să trataţi toate lucrurile în acest mod", a spus el, potrivit News.ro, citat de HotNews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mazare nu va fi judecat niciodata deoarece a furat cu evreul cetatean roman Elan Schwartzenberg,acest evreu o lichea si un hot mai are tupeul sa conteste mandatul de arestare la CEDO.Trebuie un reportaj ,film despre romania furata de evrei .Bogdan Olteanu acest evreu roman a furat cu isarescu, nici aceasta lichea nu va fi judecat.Roamnia este furata de evrei si tradatori securisti comnuisti.Traiasca evreimea
1
0
FELICITARI pentru guvernul Grindeanu de mult Romania nu a mai avut o gura de oxigen si masuri sociale imi dau seama de cultura si gradul de educatie al celor care comenteaza de aceea o sa vin cu precizari le este greu celor care nu mai pot fura in stil mafiot si trebue sa dea un salariu minim pe economie decent apoi cat de putin pensionarii care au muncit cel putin 20 de ani pe vremea comunismului si au cotizat substantial trebuie sa aiba bucuria unei pensii cat de cat aproape de cosul zilnic dl Gheorghe de ce te incrancenezi nu mai ai ce fura ????
2
1
Dle prim ministru sorin grindeanu cel mai bine pentru dvs,este sa va dati demisia,nu puteti sa fiti calul troian a lui dragnea si tariceanu,ei va imping la mari ilegalitati,nu ai de unde sa platesti pensiile si salariile majorate,a-ti anulat multe impozite , nu se va recupera nimic de la firmele romanesti,ANAF-UL lea distrus pe toate.Nu fi papusa celor doi fi sorin grindeanu pleaca de la guvern
2
0
daca esti tu nemernicul zis mafiot dupa felul ion care scrii si veri sa denigrezi cred ca-ti este frica ca nu-ti va mai merge hotiile si smenurile ca pana acum, daca vrei sa te inscrii doar la spalat wc si adunat gunoaie de pe strazi la altceva chiar nu esti bun si nici nu meriti .
1
0
pai bine mai sefu si n-o sa obosim,de unde atatea neamuri pe capul nostru,si asa sunt destule si inca, la pensie dupa 65,ca de sunt multi ceilalti care stau la mana intinsa,unii militari se pensioneaza la 47,parlamentari dupa 4 de activitate,deci mosneagul ala de peste 60 de ani ,vrei sa-ti stea in tura zi si noapte si sa-ti salveze neamurile,ca-n definitiv sunt si neamurile tale,ai
1
0
Bravo, d-le premier, chiar sunteti un tanar cu forta, initiativa si mult suflet ! Mai mult curaj, se impune ! Va felicit !
3
3
Vin vremuri grele as vrea sa cer iertare tuturor celor pe care iam suparat. Asa suntem noi tatarii mai pusi pe combinatii , ne asociem cu toti care au potential. Visul meu e sa ma bag in politica, la PSD ca toti prostovanii au ajuns departe,poate ajung si eu ministru sau primar la Mangalia
2
1
forta gica hagi
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102