REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Grindeanu: Ce se va întâmpla cu Laura Codruţa Kovesi şi Augustin Lazăr

Grindeanu: Ce se va întâmpla cu Laura Codruţa Kovesi şi Augustin Lazăr

Replica API 17 martie 2017 | 01:28 428

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader a anunţat că îi va evalua pe Laura Codruţa Kovesi şi Augustin Lazăr după ultimele scandaluri din Justiţie. Tema scandalului: felul cum a deschis DNA dosar pe Ordonanţa 13. Premierul Sorin Grindeanu spune că de abia aşteaptă concluziile lui Toader.

"Am încredere foarte mare în Tudorel Toader. Eu am fost cel care l-am propus coaliţiei. Aştept evaluările dânsului, am încredere că le va face de la statura personalităţii dânsului", a spus Grindeanu la TVR.

Şi asta nu e tot. Grindeanu spune că nu s-a temut de ancheta DNA pe tema OUG 13. "Eu nu am simţit nicio presiune din partea DNA cu acea anchetă şi cred că nici colegii mei.", a mai spus Grindeanu, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu ai intrebat-o pe ma-ta daca trebuie sa le mai sugi pula basistilor sau treci la USR . Cacat basist, noroc cu ploile !
0
0
Padurile se taie in draci de la investirea cocotei pana in clipa asta. Mariel resurse nationale,miile de reclamatii facute de Curtea de Conturi au fost hartie igienica pentru DNA-ul madamei Kovesi. Abuzuri da,frica bagata in orice antreprenor,da,asta este haleala astora,plus sa fie bagati la zdup cei preferati de populatia normala,nu de mafie.Sincer,ma cam pis pe madama asta,la in loc cu galeata in care sunt si alte personaje insalubre ale istoriei trecute si actuale. Efectiv mi-e scarba de oamenii rai,de ticalosi. At fi in regula sa nici nu mai fie mediatizati.Sa fie judecati unde trebuie .
0
0
Nu stiu,chiar nu stiu,eu sunt mic si nu stiu nimic! Dar stati putin sa-l intrb pe stapanul Dragnea.
0
2
lui codruta o sa-i beliti pula!nu poate fi anchetata de politruci ca s-ar incalca separatia puterilor in stat.e adevarat ca hotii din psd si alde vor incalecarea justitiei dar nu sant decapul lor.doar daca nu doresc o ,,democratie''de tip rusesc,asa cum se spune.
0
1
Daca ii demite se linistete tara...Afara din sistem cu mafiotii .
1
1
Doamna Kovesi nu numai ca a incalcat Constitutia, dar a comis o serie de fapte de abuz in serviciu. Codlea stie cel mai bine, pentru ca-i este complice. Cum i se atrage raspunderea? Credeti ca CSM-ul o sa ia vreodata vreo masura impotriva ei? De ce judecatorii si procurorii nu raspund in fata legii, sunt cumva 'mici Dumnezei' si sunt mai presus de lege?
12
2
Cine deranjeaza PSD-ul trebuie tras pe linie moarta!Cine nu-i cu noi,e impotriva noastra!
3
11
Condruta mancameai pula ?ti-am zis ca iti face dragnea cheie , hai ca vine GHILOTINA !
9
4
out! out! out!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218