REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Grindeanu: Cred că e necesar ca şi statul român să aibă o aeronavă oficială

Grindeanu: Cred că e necesar ca şi statul român să aibă o aeronavă oficială

Victor ROTARU 10 martie 2023 | 00:00 505

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri că este necesar ca şi statul român să aibă o aeronavă oficială în viitor, care să deservească Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi celelalte instituţii.

Grindeanu: Cred ca e necesar ca si statul roman sa aiba o aeronava oficiala

"O chestiune pe care statul român, din punctul meu de vedere, trebuie să o rezolve şi îmi asum acest lucru, chiar dacă voi atrage critici. La fel cum alte state din lumea aceasta au o aeronavă oficială, eu cred că şi statul român e necesar să aibă aşa ceva, care să deservească Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi celelalte instituţii, pentru că de foarte multe ori, poate e cazul şi acum, la această vizită (a preşedintelui Klaus Iohannis în Japonia - n.r.), inclusiv dumneavoastră, presa, când mergeţi în anumite deplasări, cred că ar fi mult mai facil să se întâmple în mod organizat şi împreună cu toată delegaţia oficială. Eu cred că e un standard pe care trebuie să îl atingem şi noi şi e nevoie de aşa ceva", a spus Grindeanu la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că subiectul cumpărării de către stat a unui avion prezidenţial este mai vechi şi "toată lumea a fugit de aşa ceva", pentru că nu au vrut să fie li se reproşeze astfel de cheltuieli.

"Eu cred că e necesară această cheltuială. (...) În momentul în care ai o aeronavă de acest tip, cum vorbeam mai devreme, cred că lucrurile sunt transparente la maxim, pentru că sunt cât se poate de clare. De aceea, eu consider că - sigur, nu se poate pe bugetul anului 2023 sau în viitorul imediat apropiat - în viitor trebuie să ne asumăm lucrurile astea, chiar dacă ar putea părea, dacă o judeci într-o cheie populistă, că e un minus. Nu e aşa", a afirmat acesta.

Grindeanu a precizat că pe vremea în care a fost premier a mers în vizite doar cu avioane Tarom.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Grindene tu mai ai tupeul sa iesi in fata romanilor dupa ce te-a umilit L.Dragnea,ai uitat ca dupa ce ai fost dat afara de Livache din fotoliul de primministru si ai inceput cu criticile la asta pana te-a pus Livache sef la ANCOM cu un salariu mai mare decat avea primulministru Romaniei iar cand te-ai vazut cu ciolanul pe care ti la aruncat Dragnea ca la ultimul maidanez ti-ai schimbat comentariile la adresa sefului tau cu 180 de grade.
4
0
Corect,un avion prezidential nu ar fi o mare paguba in buget,mai ales cand stim ca Romania a cheltuit vagoane de bani pentru fiare vechi sa inzastreze armata,alte vagoane pentru autostrazi inexistente si multe altele. Problema ar fi insa ca si romanii sa fie in stare sa-si aleaga presedintii dupa macar putina gandire,sa avem si noi in sfarsit un prim presedinte de tara care chiar sa-si merite functia.
2
0
Bai grindene , care te mai si declari membru de baza al unui partid social democrat , poate ca sunt alte probleme mai importante de rezolvat decat cumpararea unei aeronave pentru a fi folosita de catre bugetarii de lux ai Romaniei. La cum a ajuns tara nu merita mai mult decat o cursa de linie cu low cost . Cei care v-au votat , neavand de ales o alternativa mai buna , poate ca au nevoie de spitale , autostrazi , scoli sau poate o indexare a pensiilor cu rata inflatiei. Toti sunteti la fel de ticalosi in politica , nu urmariti decat avantaje materiale personale , pensii speciale si sume imense de bani alocate pentru cheltuielile voastre forfetare nejustificate. Din pacate dezastrul din Grecia se va repeta si la noi , este doar o chestiune de timp pana cand sistemul de finante va colapsa si in Romania .
5
0
de ce ati distrus TAROMUL acum le cumparati de la americani hotilor
2
0
Chiar este de noaptea minții cu voi politicienii ăștia! Chiar nu va treziți la realitate? Populația se dă de ceasul morții, să achite facturile la gaze, electricitate, sa-și procure alimentele de baza… și dacă mai rămân ceva bani ,și medicamente!!!! Și pe voi va doare capul de aeronava de protocol!!!!! Treziți-vă politicieni romani, înaintea populației , care nu știu cât mai poate răbda!!! Când veți dovedi ca lucrați pentru popor, nu doar pentru voi,când veți demonstra ca poporul,r*mÂNIA, este prioritatea in tot ceea ce faceți , atunci puteți sa va gândiți pentru o aeronava de protocol!!! Cum naiba intrați in politica cu buzunarele goale, conturile pe zero, și la sfârșit de mandat , deveniți un fel de IFN!!!! Așa tare va deșteptați? Cum va cheamă la raport un directorași de la o multinaționala, cum va confirmați!!! La ce rezultate aveți , meritați o bicicleta Pegas( SH) fiecare!!!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218