REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Grindeanu, despre DEMISIE, în contextul miilor de protestatari: "Și alte milioane bune au votat PSD"

Grindeanu, despre DEMISIE, în contextul miilor de protestatari: "Și alte milioane bune au votat PSD"

Replica API 3 februarie 2017 | 11:11 438

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi că nu a luat în calcul demisia din funcție, așa cum au cerut protestatarii, subliniind că PSD a fost votat de milioane de oameni, și a adăugat că întâlnirea cu colegii săi de partid din Comitetul Executiv, care l-au propus în funcția de șef al Executivului, a fost importantă.

"Pentru mine a fost extrem de important să mă întâlnesc astăzi cu colegii mei, colegii din CEx, cei care m-au propus. A fost extrem de important pentru mine să văd ceea ce vor oamenii care m-au propus în această funcție. Și am mai spus lucrul acesta, am urmărit, urmăresc toate aceste manifestații. Sunt foarte mulți oameni de bună-credință, sunt alții, îmi pare rău, cum au fost grupurile violente de aseară, cu acțiuni cu care nu pot să fiu de acord", a declarat Sorin Grindeanu, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD, întrebat dacă s-a gândit să-și dea demisia, așa cum au cerut manifestanții.

Jurnaliștii au repetat întrebarea referitoare la demisie, invocând faptul că sute de mii de oameni au cerut să părăsească poziția de șef al Executivului, iar premierul în funcție a răspuns: "Și alte milioane bune au votat PSD", notează agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ceior de varsta a doua si a treia ar trebui sa le fie rusine...pentru felul in care si-au educat copii. Daca citesti majoritatea comentariilor iti dai seama cat de needucati sunt barbosii care comenteaza, nu stiu nici un pic de gramatica, jignesc pe toti care nu sunt de acord cu ei parca ei au facut ceva pt. tara asta . La ei totul se rezuma la Facebook , bamboo, cool, si superrrr!
0
0
Cred ca psd trebuie sa ia cateva demisii in considerare daca doreste sa ramana la guvernare.Si cea mai importanta,care va tine si partidul in viata ,este cea a dlui Liviu Dragnea.
1
0
unde iti sunt milioanele, paiata ce esti? nici nu ai fost in stare sa faci un comunicat de presa aseara , esti vai de capul tau, mascota perfectaptr Dragnea. Rusine!!! coruptia si coruptii ar trebui sa dispara in tara asta !!!
1
2
Asa va vreau romanii mei..Eu sa am guvernul meu si prostii mei in strada.
2
1
Demisia, mascariciule!!!
1
2
Cretinule, PSD -istii cu bun simt care v-au votat tac de rusinea la magaria cu care ii compromiteti voi mafiotilor.
2
1
Daca tu crezi ca in fiecare seara ies aceeasi 300 000 ,esti un simplu idiot spalat pe creier.De la ora 15 la ora 24prin pietele marilor orase se perinda peste 3-4 milioane de persoane.Asa ca nu va mai cacati pe voi cu ,,poporul ne-a votat"
6
1
Bine, dar si cei care au votat PSD au dreptul la o tara in care hotiile nu sunt tolerate. Oamenii au votat PSD. PSD nu inseamna neaparat Dragnea, Iordache, Grindeanu. Chiar, unde sunt oamenii corecti din PSD?
3
0
Grindeanu este doar o marioneta. Pacat de el ca e baiat tanar, ar fi putut avea viitor in politica. Acum va purta mereu stigmatul de sluga supus a lui Dragnea. E bun sa-l trimiti dupa tigari. Premier insemna cu totul altceva. Printre multe altele inseamna si intelepciune. Grindeanu are comportare de lichea.
4
1
ce zici daca si dintre cei care au votat pesedeul sunt si unii care nu agreaza ca hotii sa fie liberi si sa dea cu tifla tuturor,e ce zici
5
0
FELICITARI , AIM O MAMA CALDA IN GURA , RAGAIE DOAR DUPA PULA ! MAI LABARE , TU LA PUSCARIE , FACI SEX CU MA-TA !
0
1
In tara sunt peste 16 milioane de locuitori...in strada au iesit maxim 500.000 de mii restul te sustinem. Manifestantii au fost scosi in strada de patronii de firme daca nu manifesta nu le dau salariile si 1450 lei minim pe economie.
3
2
Afara cu ciuma rosie! Noi vrem alt fel de ciuma,aia care a fost demonstrate ca este buna,cea portocalie! Nu vrem programe de dezvoltare,noi ne pastram medievali cu feisbuci,ce daca restul tarilor evolueaza? Jos PSD,traiasca ciumele noi !
0
4
sute de mii maxim 300.000 nu se compara cu milioane care au votat PSD chiar nu va este clar ca ceea ce se intampla in Bucuresti este o manevra a lui Iohanis sa -si puna guvernul
3
8
palaria pe care o poarta este prea mare pentru acest om
6
1
sa iei muie grindeanule..atentie ..s au rupt grinzile ..iesi cat mai poti din guvern...ca o sa cada casa peste tine si ajungi si la inchisoare..o sa fii fetitza cretinule!
8
5
Trei milioane de prosti , prosti cu zurgalai , au votat partidul hotilor , adica PSD-ul ! Acum hotii , in fapt de noapte , ii violeaza pe cei care au votat PSD-ul , adica ii fura la nebunie , iar de protestat , protesteaza aia care n-au votat PSD-ul , in ideea ca asistatii natiei , adica prostii , se vor trezi cumva . Grea misie ! Betivul se mai trezeste , dar prostul , prost moare ...
12
4
Multa mooie PSD-ului, psd-istilor si votantilor lor!
11
4
cateva milioane, dar cu mult mai putine decat cei care nu sunt de acord cu marlania facuta!!!! Daca ati fost alesi nu inseamna ca sunteti Dumnezeu !!!
12
2
Sorin pizdeanu sluga infractorului periculos dracnea...
12
2
jumatate dintre protestatari au venit de afara,sa apere interesele straine prin presedintele pus de ei ,sa le apere interesele lor meschine impotrva romanilor,gata ajunge ,plecati mairepede pana nu e tarziu.
3
8
Ordonanta este un pretext pentru drogatii homosexualii, lezbianele ,satanistii si puturosii care au iesit in strada.Cauza este ca le este ciuda ca cei care au muncit cu adeva rat in aceasta tara,primesc ceva palpabil si nu promisiuni liberale.S a va fie rusi ne ca sunteti impotriva parintilor vostrii!
4
10
Care milioane, boule? Nostalgicii, milogii si mocangii, alaturi de idioti si senili nu sunt importanti! Secatura!
13
4
Guvern de petarde!Nevertebrate!
16
3
Au murit destui oameni la revolutie mai trebuie sa moara si azi pentru cauza PNL-ului si a USR-ului care nu au ajuns la guvernare sa-i fie pe plac lui IOHANIS ????, care vrea mereu GUVERNUL MEU, Parlamentul Meu si Partt-idul meu ?????Acest presedinte ce incita poporul la URA si PROTESTE ca sa CASTIGE CAPITAL ELECTORAL ????? SUSPENDARE PT. IOHANNNIIISSSS !!!!!!
5
19
O sa i iau gatul lui Iohannis imediat...
10
23
Mai Grindene, te credeam mai destupat la minte, sperand ca aduci in guvern un suflu nou, conform tinerii, pregatirii tale profesionale si prezentei tale placute, verticalitatii tale, dar nu-i asa, te-ai cocosat deja. Te-a vaccinat Dragnea, cu ai lui penali, dupa chipul si asemanarea sa. Te faci din ce in ce mai mic, pacat ! Nu vrei sa ai verticalitate, te-ai facut ghiocel.
26
9
Basist lepros, sa-l speli pe tac-tu la pula, cretinule
9
22
bai romania are 21 de milioane... de cand voi suntei majoritate... eu unul ca si altii nu am votat pt ca pe liste erau numai jgodii dar asta nu inseamna ca nu am dreptul sa mi bag plua in aia care se cred sefi
24
11
PSD-ul trebuie sa ajunga in puscarie . Este ultima reduta a prostiei , a minciunii , a jigodeniei , a golaniei ... Futuva-n gura javrelor , m-am trezit ! O sa va impusc cu prima ocazie !
30
13
Ordonantele.Urgent.Ati dus Romania in haos.
18
13
Psd a fost votat de 18 procente din populatia tarii. ATAT :18 la suta. Restul de 82 la suta ori au votat alte partide ori nu au venit sa voteze pt ca nu se considerau reprezentati de cei pusi pe liste de partide. E clar, da?
27
12
Pt are dreptate ESTI UN SCLAV PSD
21
12
Haosul din ultimele zile a fost provocat de Werner si parte din servicii! Mai mult, vedeti ce a spus si maimuta de Macovei in Parlamentul European si va veti convinge. Oamenii sunt manipulati de asa zisa opozitie din Romania, pentru ca sunt speriati de ultimul scor de la alegeri.
13
28

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102