REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Grindeanu, despre fondurile UE: În două luni s-a făcut mai mult decât au făcut alții într-un an

Grindeanu, despre fondurile UE: În două luni s-a făcut mai mult decât au făcut alții într-un an

Replica API 26 mai 2017 | 00:59 430

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, că în două luni din mandatul actualei guvernări s-a făcut în domeniul absorbției de fonduri europene mai mult decât au realizat alții într-un an.

"Ne vom întâlni, așa cum ne-am întâlnit până acum, să urmărim, să monitorizăm stadiul în care ne aflăm din punctul de vedere al absorbției fondurilor europene. În acest moment, documentațiile pentru acreditarea autorităților de management sunt toate trimise la autoritatea de audit. De asemenea, încă o dată felicitări celor care au făcut aceste lucruri. În două luni de zile s-a făcut mai mult decât au făcut alții într-un an, un an și ceva. (...) Vorbim de pași, ținta e îndepărtată, dar încet, încet, pas cu pas, ajungem acolo unde ne dorim cu toții — și anume la absorbția unor sume cât mai mari din fondurile europene", a declarat Grindeanu.

Șeful Executivului a participat, joi, la Palatul Victoria, la evenimentul de semnare a primelor 11 contracte de finanțare din sectorul TIC, în cadrul Programului Operațional Competitivitate 2014-2020.

"Am făcut evenimentul de astăzi tocmai pentru a transmite mesajul nostru, al Guvernului, al ministerelor de linie și a transmite hotărârea pe care o avem în a grăbi lucrurile legate de absorbția de fonduri europene. Sunt 10 — 11 proiecte care sunt pe POC, pe Axa 2, pe TIC, sunt proiecte care (...) vin acum în faza de semnare de contracte. (...) Am dorit și eu, și doamna vicepremier, și doamna ministru, și domnul ministru Jianu, astăzi, să transmitem acest mesaj, de susținere, de deblocare a unor lucruri care au fost blocate mai mult decât trebuia și care încet-încet reintră în normal", a mai spus Grindeanu.

La eveniment au participat și vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Rovana Plumb, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, și Augustin Jianu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, dar și cei 11 beneficiari ai contractelor de finanțare din fonduri europene, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
du-te in pula mea de sorosist jegos , besi la coada vacii de unde ai venit , saracule , ofticat drogat .
1
0
Pe bune?? Poate cu inginerii financiare.La cat de complicata e documentatia,nu cred ca nea Gogu din dealul sec a reusit sa faca un proiect sustenabil sa obtina o finantare din fonduri europene.Insa contra unor comisioane frumusele se rezolva si uite asa ce nu au facut altii intr'un an fac acum intr-o luna.
1
3
Aschiuta,o sluga tupeista si aroganta...
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218