REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Grindeanu, DEZLĂNŢUIT: Suntem într-o conspiraţie existentă doar în mintea preşedintelui PSD

Grindeanu, DEZLĂNŢUIT: Suntem într-o conspiraţie existentă doar în mintea preşedintelui PSD

Replica API 15 iunie 2017 | 00:23 370

Premierul Sorin Grindeanu îl atacă dur pe Liviu Dragnea. În cadrul unei conferinţe de presă începută cu întârziere faţă de momentul anunţat iniţial, Grindeanu a declaraz că: „Presedintele PSD trebuie sa-si asume situatia de criza in care a aruncat Romania si pe care a trecut-o in derizoriu. (...) Pana luni ii cer sa se gandeasca bine si sa isi asume responsabilitatea acestei crize. Dupa ce Liviu Dragnea demisioneaza, demisionez si eu.”, a declarat Sorin Grindeanu.

"E o zi tristă pentru mine. Astăzi, la presiunile lui Liviu Dragnea, am fost exclus din PSD. Mă uit în ochii dumneavoastra şi spun aşa: oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de mine, pentru că îi sunt incomod, am fost, sunt şi voi fi pesedist. În moment de faţă, domnul Liviu Dragnea încearcă să confişte un întreg partid. Şi asta se vede pentru că îi e frică de contactul cu marea masă a membrilor de partid. De un an de zile acest partid nu a mai avut, de exemplu, un Biroul Permanent Naţional, care se ţinea în fiecare luni la partid. Singurele modalitati dupa care se conduce PSD sunt aceste CEx-uri o data pe luna si este organizat in general pentru executii.

Pe 15 iunie 2017, in istoria noastra se va scrie ca Liviu Dragnea, impotriva intereselor tarii, impotriva propriului partid, a decis sa darame un guvern legitim pe care, asa cum se lauda acum ceva timp, el l-a pus. Nu PSD l-a pus, nu votul romanilor, nu parlamentarii PSD si ALDE, ci el, pe persoana fizica, Liviu Dragnea. Totodata, tot azi, se va mai spune ceva: ca PSD a decis sa depuna motiune de cenzura impotriva propriului Guvern. Dintr-un singur motiv: pentru ca dl Liviu Dragnea vrea tot mai multa putere. Care a fost justificarea? Acea analiza mincinoasa despre care am vorbit aseara. Tot ieri va mai spuneam ca sunt membru de partid de 20 de ani si voi ramane membru PSD indiferent de ce spune Liviu Dragnea. Voi ramane pesedist indiferent cate CEX-uri de excludere a mea va organiza de acum incolo domnul fost PDL-ist Liviu Dragnea. Ce o sa faca intr-un final? O să ne excludă pe toti din partid, toti care spunem ca lucrurile nu merg in directia corecta? Sa stiti ca nu cred ca o sa faca lucrul acesta, pentru ca nu o sa fie lasat. Intr-un final, o sa fie oprit de partid", a declarat Grindeanu, care a mai precizat că a făcut şcoala la timp şi nu a repetat anii (spre deosebire de Dragnea – n.r.).

”În situația în care voi constata că nu pot asigura un Guvern funcțional, că miniștri nu vor face ceea ce au de făcut, atunci îmi voi da demisia și vom intra pe procedurile constituținoale. De asmenea, anunț public că începând din această seară că voi avea întâlniri cu parlamentari PSD, care m-au rugat să mă întâlnesc cu ei. Se fac presiuni enorme asupra parlamentarilor PSD pentru a-și dărâma propriul Guvern. Eu îi cunosc și pe cei din CEX și știu că sunt oameni de bună credință. Îi asigur că sunt alături de ei, pentru că știu prin ce trec”, a mai spus Grindeanu.

Grindeanu l-a atact pe Dragnea şi făcând referire la faptul că e fost pedelist, şi nu s-a oprit aici! „Voi răspunde la două dezinformari, acum că văd că Liviu Dragnea încearcă cu disperare să mă asocieze cu servicii secrete, cu preşedintele României. Suntem într-o conspiraţie existentă doar în mintea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la şpriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete. Aşa ca să se gândeasca dl Liviu Dragnea cât mai bine când spune aceste lucruri, pentru că voi avea reacţii şi mai puternice pe acest subiect”, a afirmat Grindeanu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Grindy, tu nu ai inteles ca ti s-a oferit doar functia de "sifon" pentru timp foarte limitat ? Ai crezut chiar ca ai fost vreodata Prim Ministru ? Ti-ai ratat definitiv cariera in politica, nimeni nu te mai ia la el in alt partid, ca de PSD nici vorba, adio fara cuvinte, ce-ai avut si ce-ai pierdut ? Daca n-ai inteles de la bun inceput jocurile politice de ce naiba te-ai mai bagat in troc ? Sa te manace porcii ? Cred ca trebuie s-o cauti urgent pe "mama Omida" sa-ti de in boghi...
2
3
Sa nu ne grabim cu aprecieri ptr grindeanu daca in viitorul guvern, pe care vrea sa-l alcatuiasca,il va numi pe banicioiu la min. sanatatii!isi va pune in cap toti ,,colectivistii,,
2
1
Nu credeam ca o sa spun asta vreodata dar am toata stima pentru acest om desi face parte din PSD!
2
2
Foarte bine ! Bravo d-le premier Grindeanu, ajunge atata dictatura... Ce sunteti pluton de executie in fata penalului si dictatorului Dragnea !? Mult succes, fiti vertical !
2
3
Si dl grindeanu a comentat ceva,cred, numai tin minte,dupa atatea almanahe,dupa o replica a lui sergiu nicolaescu : Nu credeam ca doare asa!
2
0
Sunt marean zbanghelie si sa va spun io cum stau faptele: dl dragnea s-a uitat putin labe1,ma scuzati,si a inceput s-o dea putin de gard,cand in stanga,cand in dreapta si ...s-a intamplat: l-a ejaculat pe grindeanu din pesedeu pe persoana fizica, si l-a dat cu capul de faianta.Acum ati inteles miscarea?
6
0
olteanu are dreptate,cia este la butoane prostul nostru de turist fripturist i-i sta aproape si mimeaza ca vorbeste,probabil i-au promis ca-si primeste inapoi casoiul,pe care la furat si pierdut in instanta,hotii astia sunt usor de santajat
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369