REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Grindeanu, la Comisia Europeană: Am reiterat poziția noastră fermă de a continua lupta împotriva corupției

Grindeanu, la Comisia Europeană: Am reiterat poziția noastră fermă de a continua lupta împotriva corupției

Replica API 17 februarie 2017 | 00:00 411

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, că a reiterat în timpul unei întrevederi cu Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene, poziția fermă a Guvernului de a continua lupta împotriva corupției.

"Am reiterat poziția noastră fermă de a continua lupta împotriva corupției. De asemenea, am spus ceea ce ne dorim în viitor, dacă vorbim despre ceea ce s-a discutat foarte mult în România, și anume reglementările din domeniul justiției, ca aceste lucruri să se întâmple în Parlament, printr-o dezbatere cât mai largă, care să implice instituții din România, ONG-uri, parlamentari bineînțeles, astfel încât deciziile Curții Constituționale, care se referă la articole din Codul penal și Codul de procedură penală să poată fi aprobate în Parlament", a declarat premierul Grindeanu, la Bruxelles, în timpul unor declarații de presă comune cu Frans Timmermans, prim-vicepreședintele Comisiei Europene.

Totodată, Grindeanu i-a mulțumit lui Timmermans pentru această întâlnire "extrem de constructivă".

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate acolo ai reusit sa ii pacalesti pe birocratii aia, dar aici nu merge cu minciuna. Rusine bai.
0
0
jegosule , daca nu se promulga bugetul , nu mai avea ma-ta bani de prezervative iar tu nu mai mancai la cantina sociala , sugeai pula in loc oltenesti .
0
0
Prostimea crede ca legitimitatea electorala insemna liber la furat. Saracii...Noi totusi REZISTAM!!! Jos comunismul! psd la puscarie!
1
1
sa mori tu?! nu va fie frica sobolanii pica
1
2
Oare baietilor astia de la psd ,nu le este rusine?
5
2
chemat la raport , daca nu se tine de cuvant , premierul nostru va pleca singur fara sa il mai reseze cineva ....altfel la bruxelle va merge doar in excursie cu familia ....
5
1
Doamna bobonika rommica dracnea adevarata nepoata a mamei omida instructor de theta healing autorizat pune la vanzare limuzina mercedez de culoare rosie furata de la germania
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102