REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Grindeanu le dă dreptate celor care au ieşit în stradă să protesteze!

Grindeanu le dă dreptate celor care au ieşit în stradă să protesteze!

Replica API 29 iunie 2017 | 00:00 352

Premierul interimar Sorin Grindeanu le-a transmis, miercuri, la finalul mandatului său în fruntea Guvernului, un mesaj celor care au protestat față de Ordonanța 13, precizând că aceștia "au făcut bine", notează Agerpes.

Întrebat ce le transmite celor care au protestat în Piața Victoriei și în țară în momentul Ordonanței 13, Grindeanu a răspuns: "Au făcut bine". Ulterior, Grindeanu a spus ironic: "Altă întrebare!".

Totodată, chestionat unde figurează Ordonanța 13 în bilanțul său, Grindeanu a precizat: "Aici e o discuție pe care chiar nu pot s-o restrâng la un singur răspuns. În această perioadă, au venit și anumite decizii ale Curții Constituționale, care, într-o anumită formă, spun anumite lucruri care erau contestate în ea. Și ca să dau un exemplu — Curtea Constituțională a dat între timp o decizie prin care se spune că trebuie să existe prag. Sigur, nu se spune valoarea, dar trebuie să existe prag. În mod cert, modul în care a apărut Ordonanța 13, toată acea desfășurare aș trece-o la minusuri".

De asemenea, Grindeanu a precizat că îi este greu să separe OUG 13 de OUG 14. "E greu să le separ. Dar aici sunt foarte multe lucruri de spus. (...) La vară știu că nu aveți foarte multe subiecte. (...) O să le spun", a afirmat Grindeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SECURIST DE LUX ! a stat 6 luni cu capul in nisip , apoi a vrut sa preia miseleste sefia partidului .Acum regreta ce a facut , totul a fost fals , daca era cinstit nu semna ordonanta . Este tipul de scurist al anilor '70 .
0
0
Mafiot ai fost dela inceput,ai crezut ca le poti face jocul ocult,al acelor oengisti,soroisti,care doreau sa se impuna,sa vazut raufacatorii aceste natii,cei ce au fost invitati de Iohanis,reprezentand oengeurile,au sperat si ei la un ciolan,avandul deschizator de drumuri pe ,alt ce se intalnea cu capii mafioti la carciumi,daca erea lasat sa-si faca jocul,totu erea ok,dar altfel sa aliat cu Ponta pentru a rupe partidul,dar au luato-n bot amandoi,pana acum psd a marit cat a putut si pensii si salarii,poate facea mai mult daca nu se infiltrau si oculti de genu oportunistilor,sunt destui.
1
2
Tocmai aiai este necazul, oamenii cinstiti si corecti nu pot face politica, sunt executati de mafie si cima rosie, pana nu vor dispare acestia ca partid, Romania nu poate avansa
5
1
pacat esti tanar cu apucaturi de mahalagioaica nu va reusit planul facut cu ponta si d. constantin nu stiti sa faceti politica.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218