REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Grindeanu: Nu am terminat Academia de Informații, nu am făcut master; era un curs de o lună și jumătate

Grindeanu: Nu am terminat Academia de Informații, nu am făcut master; era un curs de o lună și jumătate

Replica API 29 decembrie 2016 | 16:45 304

Sorin Grindeanu, nominalizat de PSD pentru funcția de prim ministru, a declarat, miercuri seara, că nu a terminat Academia de Informații, nu a urmat la acea instituție cursuri de masterat, ci un curs de o lună și jumătate, alături de alți deputați, fiind membru în Comisia parlamentară pentru controlul SRI, notează Agerpres.

''Nu sunt absolvent, nu am terminat Academia de Informații, nu am făcut master acolo, era pur și simplu un curs de o lună și jumătate în care am fost cu mai alți deputați — și de la PNL, și de la PD. Un curs de o lună și jumătate pe siguranță și securitate națională. A fost o părere a conducerii noastre — și de la Cameră, și de la Comisie — neavând nicio legătură cu acest domeniu, absolut niciuna, că ar fi bine să fac un curs de o lună și jumătate, pe care l-am făcut'', a precizat Grindeanu, la Antena 3.

El a susținut că nu este ofițer acoperit, nu a avut vreun contact privilegiat cu serviciile secrete și nu are vulnerabilități.

''Nu am niciun fel de vulnerabilitate. Dacă aș fi avut așa ceva aș fi spus în fața colegilor mei în ședință și aș fi refuzat această mare responsabilitate. Pentru că eu o privesc ca și responsabilitate imensă, care apasă pe umerii noștri — ai PSD și ai aliaților noștri, cei de la ALDE—, de a guverna așa cum ne-am angajat să guvernăm pe programul de guvernare pe care oamenii l-au votat și pe care trebuie să îl urmărim cu sfințenie. Cu această responsabilitate nu ne putem juca și de aceea vă spun, am spus-o răspicat și acolo, nu există așa ceva'', a subliniat Sorin Grindeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614