REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Grindeanu: “Nu mă îmbăt cu aburii euforiei. Sunt cu picioarele într-un lighean cu apă rece”

Grindeanu: “Nu mă îmbăt cu aburii euforiei. Sunt cu picioarele într-un lighean cu apă rece”

Replica API 18 mai 2017 | 11:54 451

Premierul Sorin Grindeanu spune că este optimist, având în vedere creșterea economică înregistrată de România, dar spune că „nu se îmbată cu aburii euforiei” și vrea ca Executivul să rămână conectat foarte bine la realitate, potrivit agenţiei Agerpres, citată de stiripesurse.ro

„Este un lucru bun, este un lucru care ne bucură, dar în niciun caz nu suntem neatenți în continuare, suntem extrem de conștienți de faptul că trebuie să aplicăm în continuare măsurile pe care le avem de adoptat”, a spus premierul, după ce Institutul Național de Statistică a anunțat o creștere economică de 5,7% pentru primul trimestru din acest an.

„La cum sunt lucrurile până acum, sunt optimist. Dar nu mă îmbăt cu aburii euforiei... Sunt cu picioarele într-un lighean cu apă rece, tot timpul vreau să fim conectați foarte bine la realitate și asta v-o spun la o zi după ce INS nu a făcut prognoză, a prezentat realitatea. Și poate că ar fi trebuit să fiu mai bucuros, mai euforic apropo de aceste date. Nu sunt, sunt în același mod în care am fost și până acum”, a adăugat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pardon,plajele sunt acaparate de machidonii imputiti,nu se mai poate dormi gratis,asa ca tot pe timpul comunistilor era mai bine.Grindene,faci reumatism ma baiatule.
1
0
Dlui prim ministru comunist sorin grindeanu: ai fost numit prim ministru de dl presedinte johannis,nu ai facut pana acum decat sa arunci pisica cu gratierea,salarizarea bugetarilor ,desecretizarea arhivei SIPA,nu ai facut nimic pentru romani,esti o zdreanta comunista,cel putin aplica ideile tale, nu te lua dupa megahotul dragnea,daca te ei dupa acest nemernic vei distruge romania.Nu uita acest guvern are in spate o datorie de 200 milid.euro din care 107 miliarde sunt dobanzi.gandestete!
1
2
noi prostimea nu vedem la voi decat circ. in rest nu faceti nimic. a se intelege realizari investitii in infrastructura industrie si agricultura, asta inseamna progres
2
0
Nenea sorin,in ligheanul cu apa rece a urinat olguta si nu cred ca are efect de inviorare!sa nu ai greturi
1
1
Cu picioarele in lighean cu apa rece erectiile vai mama lor!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614