REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Grindeanu: PNL ascunde măriri de taxe şi impozite, dar şi un posibil acord cu FMI

Grindeanu: PNL ascunde măriri de taxe şi impozite, dar şi un posibil acord cu FMI

Replica API 27 octombrie 2020 | 00:00 1115

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că Guvernul Orban "se fereşte" să prezinte proiectul de buget pe anul 2021 pentru că acesta "ascunde măriri de taxe şi impozite", dar şi un posibil acord cu FMI.

"Vreau să fac o comparaţie pentru că ceea ce a fost bine în anumite acţiuni, chiar dacă nu a fost promovat de PSD, trebuie subliniat. În anul electoral 2016, Guvernul din acea perioadă a venit şi a prezentat proiectul de buget exact în această perioadă. Ceea ce cerem noi Ministerului de Finanţe şi Guvernului e următorul lucru: să prezinte acest proiect de buget, pentru că noi ştim că în proiectul de buget vor fi măriri de taxe şi de impozite", a afirmat Grindeanu, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, scrie Agerpres.

El a fost întrebat dacă este de acord cu declaraţia ministrului de Finanţe potrivit căreia proiectul de buget pe 2021 trebuie să fie prezentat de Guvernul care va fi alcătuit după alegerile parlamentare.

Sorin Grindeanu a susţinut că PSD cere Guvernului transparenţă pentru ca românii să ştie ce se va întâmpla dacă PNL va guverna în continuare.

"Din informaţiile pe care le avem, proiectul de buget pe anul viitor nu va presupune doar măriri de taxe şi de impozite, de aceea se feresc domnii de la guvernare să fie transparenţi. De fapt, solicităm transparenţă. Lucrul ăsta pare să îl irite pe domnul ministru Cîţu. Vom continua să cerem transparenţă pe proiectul de buget pe 2021. Eu şi alţii credem că lipsa de transparenţă mai ascunde ceva, dincolo de mărirea de taxe şi impozite, un posibil acord cu FMI. Nu spun că e un lucru rău, dar românii trebuie să îl afle. Asta spunem noi", a explicat liderul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nemernicul asta care a strans o avere din banii nostri din salariul primit drept cadou de la detinutul draknea drept multumire ca a renuntat la functia de premier cum au facut acum cu cioprdache, sper ca acesta din urma sa ajunga de munca de jos de acolo de unde a fost plantat. Jigodiilor ordinare , de voi nu se poate scapa decat prin executare
1
0
Cat rahat poate sa manance jegosul asta?
3
0
Un sclav a lui Dragnea,mergea ca catelusul dupa curu lui si i-a dat un flit de nu s-a vazut.Lingaii psd
3
0
Lam vazut cind a devenit prim ministru ce aere isi dadea.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102