REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Grindeanu și consiliera sa Miss Buzău, deplasări externe. Cei doi au fost în insulele Azore, pe bani publici

Grindeanu și consiliera sa Miss Buzău, deplasări externe. Cei doi au fost în insulele Azore, pe bani publici

Replica API 23 iulie 2019 | 00:38 1057

Grindeanu si consiliera sa Miss Buzau figureaza in sistemul ANCOM ca au fost in Insulele Azore, pe bani publici, la o Plenara de comunicatii postale! Sorin Grindeanu si Catalina Mirita apar ca au efectuat deplasarea in 27-28 iunie 2019 in Insulele Azore si au plecat de acolo cu o zi mai devreme decat restul grupului, scrie bzi.ro

Ca presedinte al ANCOM, functie echivalata prin lege la nivel de ministru, Sorin Grindeanu si-a angajat 6 consilieri, fiecare castigand un plafon minim de 2.000 de euro pe luna. Unul dintre ei este Catalina Mirita, 24 de ani, o fosta Miss Buzau cu o cariera de succes in domeniul modellingului. Cum ANCOM a refuzat, pana acum, sa faca publice CV-urile consilierilor, iar, intrebat care sunt criteriile dupa care si-a angajat oamenii din cabinet, Sorin Grindeanu a raspuns: “Sunt criteriile mele, nu vreau sa intru in amanunte”, salariati ai Autoritatii Nationale au furnizat Libertatii noi detalii din interiorul institutiei. Ce face ANCOM pentru romani O institutie discreta si bogata, actiunile ANCOM au un rol extrem de important in viata de zi cu zi a romanilor.

Conform propriei organizari, “Misiunea este sa protejeze interesele utilizatorilor de comunicatii din Romania”. Un singur exemplu: tarifele de roaming unificate la nivel european au fost o victorie obtinuta de politicieni pentru cetateni si care este supravegheata prin autoritatile de comunicatii nationale, in cazul Romaniei, prin ANCOM. Prin Ordonanta de Urgenta 22/2009, care stabileste cadrul functionarii Autoritatii, s-a stabilit ca ANCOM se ocupa de politica nationala in urmatoarele domenii: Comunicatii electronice. Comunicatiilor audiovizuale. Servicii postale. La finalul lunii iunie, Grupul autoritatilor europene de reglementare in domeniul serviciilor postale (ERGP) a organizat o Plenara in Insulele Azore. Din Romania a participat ANCOM, cu cinci oameni prezenti. Sorin Grindeanu si Catalina Mirita au stat doar doua zile la conferinta Organizator a fost Autoritatea de Reglementare din Portugalia (ANACOM), cu sprijinul ERGP.

Sorin Grindeanu si Catalina Mirita apar in sistemul intern al ANCOM separat de restul grupului. Sunt trecuti pe lista intre 27 si 28 iunie 2019, in timp ce Eduard Lucian Lovin, vicepresedintele ANCOM, seful de serviciu Eugenia Oana si consilierul juridic Constantin Gabriel Maradin apar ca participanti intre 27 si 29 iunie 2019. Pentru ca nu au stat pana la finalul evenimentului, Grindeanu si Mirita nu apar, precum colegii lor, in pozele de grup realizate in fata Centrului Cultural si de Congres din Ponta Delgada, unde s-au realizat fotografiile cu toti participantii. Fara raspuns Libertatea a incercat sa ia legatura si cu organizatorul portughez, ANACOM, si cu ANCOM pentru a obtine detalii legate de aceasta deplasare, insa nici una dintre institutii nu a raspuns solicitarii ziarului.

Nici ANCOM si nici Sorin Grindeanu nu au raspuns, deocamdata, cererilor ziarului.

Vezi foto: bzi.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Apoi asistentele astea trebuie sa gaseasca un prost sa le duca la starea civila,vor si flori,si iubire sincera,sa schimbi prize,intrerupatoare,sa platesti facturile adica sluga proasta!
2
0
s-a dus escrocul sa-si refaca fortele cu asistent sa, doar nu e singurul din PSD cu amanta. E la moda
3
1
Cum? Inca este posibil sa se intample asa ceva? inca au tupeu sa faca astfel de deplasari pe bani publici? In conditiile in care se intra la puscarie atat de usor acum!... Tremurici asta, transpiratul si emotionatul asta, care isi rotea ochii si cauta muste pe tavan in timpul conferintelor de presa, semn clar ca este la pamant dpdv psihic si emotional, are tupeu sa faca asa ceva? Inutilul dracului! A fost un rahat de prim-ministru. La fel ca MRU, care si-a cumparat parfumuri scumpe din banii publici. Auzi, ce griji au idiotii: deplasari externe exotice si parfumuri, toate din bani publici!
4
0
Daca ai avea o grebla speciala pentru adunat consilieri ce nu-si merita postul, s-ar strange din toata tara asta suficienta forta de munca sa-ti asigure constructia unei autostrazi in ritm normal,ca in afara.Pe vremuri erau mai putini,ca era doar partidul comunist si gata,acum sunt puzderii ,plus ca securistii sunt atatia de zici ca ar asigura treaba pentru toata Europa. Ca tipa e o bucata buna de consiliat in anume domenii,sa zicem de imagine,ca o miss ce altceva poate,e totusi bine.De ce sa nu fie omul satisfacut ?Lucreaza mai bine satisfacut,decat nesatisfacut.
3
0
de basescu-udrea sau olteanu - crinuta ce stiti ? se deplasau pe banii lor ?
4
2
Bai saraciilor! Noi suntem la putere acum, PSD, si fecem ce vrea muschiul nostru! Ati inteles!!! Platiti in p-ula mea mai repede impozitele si taxele alea locale sa ma dau eu in barci ca nu vedeti ce fetite ne-am tras! Obrazul subtire cu cheltuiala se tine..hai mars la caseria primariei si marca banu!!
5
3
sa intamplat si se intampla si la case mai mici!bani publci sant la mana publicilor si face ce vor cu ei, chiar si asa!contribuabili sa plateasca de unde au de unde nu, bai esti nebun!
2
0
Aha, e model la comunicatii si conferinta asta trebuia sa fie in Azore si musai trebuia sa participe si ea. Merg struna comunicatiile,mai ales la distanta.
4
0
Daca majoritatea presei si televiziunii nu ar fi conduse de pezedisti ar afla si poporul ce dezmat fac ei pe bani publici. vtatii.
8
3
Curvasareala pe bani publici! Oare in Elvetia, Suedia, etc tot asa se procedeaza?
11
0
Daca unii stau la Monaco si sunt tot banii tarii la mijloc se pune?Pana la amaratul asta de Grindeanu Fresh Fish la balta cati au fost?Cate alde' miss Buzau din Deal s au mai plimbat imbracat mancat si de ce nu cacat pe banii nostri?Trebuie luat si el si altii sunt dosare si inregistrari garla cu altii si noi ne uitam la asta si la Vacanta lui...un nevazut ce va mirati?Un foame lunga stil USR COMBINAT CU PSD si putin Crin pe vremea cand era NAstase Sultan...Sa lase antenele si sa treaca cu Dragnea la service auto bineinteles la Penitenciar,daca a gresit dar nu fac ei asa ceva,ei ne vor binele
7
0
Hai la vot mai romanilor!
16
1
Daca ,,semnal " nu e, nimic nu e ! Cu siguranta, perechea nu a avut ...acoperire ,si s-a retras mai devreme !
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614