REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT. URMĂRIȚI în Austria, PRINȘI la Constanța

GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT. URMĂRIȚI în Austria, PRINȘI la Constanța

Replica API 19 februarie 2020 | 13:18 297

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat 2 bărbați de 38, respectiv 41 de ani, care erau urmăriți internaţional pentru infracțiuni ce ar fi fost comise pe teritoriul Austriei. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

La data de 18 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale au depistat doi bărbați, cu domiciliile în municipiul Constanța, respectiv orașul Năvodari, pe numele cărora existau mandate europene de arestare, emise de autorităţile austriece.

Cei doi au fost dați în urmărire internaţională, fiind bănuiți de săvârșirea de infracțiuni informatice și constituirea unui grup infracțional oraganizat.

Pentru depistarea acestora, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Persoanele în cauză urmează a fi prezentate instanței de judecată în vederea derulării procedurii de predare în favoarea autorităților austriece.

Tot marți, 18 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 au mai depistat un bărbat, de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 4 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat din societăți. Persoana a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Poarta Albă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici un infractor nu este deranjat de spagarii militieni decat daca se sesizeaza politii straine si nu mai au ce face !!! Muie militiei, muie pesedeului !!! Cu cacat !!!
1
1
mai nene cu politia romana nu e de joaca ! nici un infractor nu scapa de bratul lung al politiei romana ! daca va arde de infractiuni mergeti in alta parte, aici politia romana vegheaza, nu aveti nici o sansa !
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218