REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Grupul parlamentar al minorităților se delimitează de comentariul lui Mircovici despre Colectiv și "stradă"

Grupul parlamentar al minorităților se delimitează de comentariul lui Mircovici despre Colectiv și "stradă"

Replica API 13 noiembrie 2015 | 00:00 230

Grupul parlamentar al minorităților naționale a anunțat, joi, că se delimitează de afirmațiile făcute pe Facebook de deputatul Niculae Mircovici, reprezentant al minorității bulgare, despre tragedia de la clubul Colectiv și despre protestele din stradă, afirmații pe care le consideră "o insultă fără precedent adusă unui popor".

"Prin cele spuse, domnul Mircovici s-a plasat în afara respectului pe care un om, un parlamentar și un general al Armatei române trebuie să îl manifeste față de poporul în mijlocul căruia trăiește, pe care îl reprezintă și pe care trebuie să îl apere. Domnul Mircovici a reușit prin cele spuse o triplă performanță nefericită — aceea de a insulta un popor, istoria sa și memoria unor oameni care au avut parte de o moarte îngrozitoare. Grupul nostru parlamentar se delimitează cu hotărâre de aceste afirmații, care prin gravitatea lor reprezintă o insultă fără precedent și sperăm singulară adusă unui popor", se arată într-un comunicat semnat de liderul grupului, Varujan Pambuccian.

Mircovici a publicat un comentariu pe pagina sa de Facebook, care în prezent nu mai este afișat, în care vorbea despre evenimentele din stradă provocate de tragedia de la clubul Colectiv, despre "trădările" istoriei, "învățatul furtului din copilărie", "ieșitul în stradă și apoi bocetul slugii că o duce rău".

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218