REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Grupul PNL din Consiliul Județean inițiază ședință extraordinară

Grupul PNL din Consiliul Județean inițiază ședință extraordinară

Replica API 8 iulie 2020 | 11:28 2264

Consilierii județeni PNL au efectuat demersuri în vederea inițierii unei ședințe extraordinare de consiliu pentru a rezolva câteva aspecte ce au rămas nefinalizate la ultima ședință.

Marian Crușoveanu

„Alături de colegii mei, consilierii județeni PNL, am inițiat demersurile în vederea organizării unei ședințe extraordinare, în care să rezolvăm ceea ce nu s-a rezolvat până acum. Nu am putut sta cu mâinile în sân în fața atitudinii actualului președinte al Consiliului Județean, care a întrerupt ultima ședință, într-un mod abuziv. Trebuie să înțelegem că ședințele Consiliului Județean nu sunt ca o joacă de copii în care, atunci când un copil se supără, își ia jucăria și pleacă.

Ar fi bine ca domnii de la PSD să înțeleagă că acest demers are în vedere sprijinirea primăriilor din județul Constanța și orice amânare va însemna un blocaj pentru unitățile administrativ-teritoriale. În demersul nostru pentru organizarea unei ședințe extraordinare, în data de 13.07.2020, am inițiat și proiectele de hotărâre care vizează repartizarea unor sume din cotele defalcate din impozitul pe venit și din TVA pe anul 2020.

Dincolo de lupta politică normală, este obligatoriu să avem în vedere necesitățile localităților din județ. Orice blocaj al organizării acestei ședințe de către domnii de la PSD va însemna un cuțit înfipt în spatele cetățenilor din județul Constanța. Am ales această cale, prin care, într-un mod transparent și corect, să putem atribui sume pentru fiecare localitate din județul Constanța.

Sper ca acest demers să fie finalizat săptămâna viitoare, astfel încât fiecare primărie din județul Constanța să poată primi fondurile pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele pe care le-au inițiat“ a scris consilierul judeţean PNL, Marian Crușoveanu, pe Facebook.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Galben egal ciroza
1
1
Marean huliganul
1
1
Doar atat puteti dragi postaci platiti regeste de Tutuianu din bani publici ? Ma dezamagiti ! Hai ca se poate mai mult, curaj, poate va mai da Tutuianu vreun loc pe la pavilion sa vindeti ceva , curaj !
2
2
Alta voce nu exista in PNL decat a acestui limbric isteric, cu carisma unui mop folosit?
4
4
Crusovene, se mai fute tactu in cur prin Spania, cum facea dupa ce i-a furat banii lui Saimanov ? Te mai duce si pe tine la produs, poponache ce esti ?
4
4
Bai psd-istii pulii, v-ati invatat la borcanul cu miere. Oameni buni nu va lasati pacaliti iarasi de propaganda astora, vedeti si voi cum a ajuns urbea noastra dupa mandatele hotilor. Mazare si porcusorul plus Strutinsky la puscarie de buni ce au fost, acolo sa le ramana oasele !
4
2
va rugam dati afara odraslele fostilor securisti, Bujduveanu, Burduja, Bola, cei care nenorocesc cultura si politica liberala, afara cu toate mintile perverse si constipate
5
1
Poate asa scapa de scheletii aia din trecut ...
1
2
Numai sobolani .... sobolanii galbeni. Vreti sa va fidelizati primarii vostri, si strigati ca psd face asta ... sa va fie rusine
5
3
Un bou sinistru!
2
3
Taranu asta din foto este ales local? Vai de noi!!! Saraca Constanta rau a mai ajuns. Asa nu ne mai facem bine niciodata. Sa ii transmiteti sa mai faca dus si sa mai dea cu lama pe mecla.
6
4
ciuma galbena isi da arama pe fata
6
4
PNL la muit pe tzutzu in kur.
5
5
Diareea galbena insista sa se tranforme in cacat, iar ciuma rosie nu stie cum sa iasa din cacat. Bine ca s.au trezit dupa 20 ani de anexa a psd.ului
3
3
Pnl istii astia abia asteapta sa se vada pe functii sa fure cu cate doua maini
8
3
Doamne cate intentii bune are baietasul asta! Merita diploma Ginerele anului. Sper sa nu ii iasa manevra!
6
1
Marean a micsorat dobanzile la banii dati cu camata
6
1
Crusoveanu asta merita uns cu miere legat de copac si lasat la tantari
6
3
Este un presedinte asumat si responsabil care pune pe primul loc comunitatea Pnl e pus pe galceava dar la Fapte PNL e pe 0
8
2
Combinatii pentru taticu!! Normal ca face pe dracu in patru sa ii iasa combinatia, nu va mai satura cel de sus nemernicilor!!!
8
1
Vezi ca a cazut o masina pe faleza la Eforie. Lucrarea lu tata-socru baga oameni in pamant la propriu. De aia vrei tu de la 2 miliarde, 5 miliarde pt Eforie. Sa acopere Serban greselile si furtul lu tata socru. Jegule
7
2
Acest derbedeu se crede la el pe santier!! Rusine. Vor sa acapareze tot ce ceea ce a facut bine presedintele Cj prin circul lor ieftin. Rusine PNL, CIUMA GALBENA
9
3
Crusoveanu vrea ca primariile PNL sa primeasca toti banii deoarece tata-socru are de recuperat bani de la ele pentru lucrarile prestate
9
3
Lasati orgoliile! Trebuiau votate proiectele de data trecuta asa cum erau! Nu blocati primarii din judetul Constanta!
6
2
Ce tupeu infect aveti, penelisti inconstienti? Nu pentru asta a fost ultima sedinta, pentru alocare de fonduro catre primarii? Sau poate erati abia treziti din somnul vesnic si nu ati inteles de ce ca aflati in sala, ca asta ati facut 4 ani, ati dormit sau ati pus piedici. Mizerabil!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614