REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gurgu renunță la funcția de președinte PSD Ciobanu, supărat că nu a primit mai mulţi bani de la CJC. Ţuţuianu îi dă replica: Dezinformează. A primit 850.000 lei, şi nu 50.000

Gurgu renunță la funcția de președinte PSD Ciobanu, supărat că nu a primit mai mulţi bani de la CJC. Ţuţuianu îi dă replica: Dezinformează. A primit 850.000 lei, şi nu 50.000

Replica API 25 august 2018 | 00:36 495

Primarul din Ciobanu, Tudorel Gurgu, renunță la funcția de președinte al PSD, organizația Ciobanu.

„Subsemnatul Tudorel Gurgu,PRESEDINTE a organizatiei PSD Comuna Ciobanu,prin prezenta,înaintez DEMISIA,din funcâia de PRESEDINTE a organizatiei PSD Ciobanu si rămân un simplu membru.

Decizia mea a fost influențată decisiv de tratamentul aplicat de către presedintele consiliului judetean care, făra să țină cont de faptul ca organizatia PSD Ciobanu a adus un scor de peste 87% la alegerile parlamentare in favoarea candidatilor PSD,a distribuit sumele alocate UAT-urilor discretionar pe toata perioada anului si intetionat si-a batut joc de UAT Ciobanu,implicit de locuitorii comunei si de politica PSD promovata de noi la nivelul localitatii.

Vă asigur în continuare de respectul pe care vi-l port, în calitate de om şi rămân simplu membru a PSD Ciobanu“.

Tot Gurgu a dat de înţeles că va sprijini PMP şi a mai comentat de maniera "CJC devine Horică SRL". Supărarea lui vine ca urmare a alocărilor bugetare de la Consiliul Judeţean, el intrând acum, cu declaraţiile sale, în conflict cu preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu. În replică, Ţuţuianu a subliniat că nu face parte din comisia care stabileşte sumele necesare localităţilor! Preşedintele CJC a mai atras atenţia că Ciobanu a primit bani de fiecare dată când au fost depuse proiecte care au reprezentat o urgenţă.

"Este inadmisibil ca un coleg de partid să aleagă o astfel de cale pentru a-şi susţine interesele personale. A dezinformat cu bună ştiinţă. Să vă dau un singur exemplu: până acum comuna dumealui a primit 850.000 lei, şi nu 50.000 cum a anunțat cu surele şi trâmbiţe. Să nu uităm că tot Consiliul Judetean Constanta, prin RAJDP a refăcut șoseaua de la Hârsova până în comuna Ciobanu. Ştiţi că banii de la CJ se alocă pe baza unor comisii şi proiecte depuse de primari şi în funcţie de priorităţi. Am anunţat încă de la preluarea mandatului că nu voi ţine cont de culoarea politică, iar domul Gurgu dorea să primească bani doar pentru că suntem colegi de partid. Îl ştimam pe domul Gurgu, dar pentru declaraţiile dumnealui, pe care le consider vendetă persoanală, mă voi adresa instanţei. În plus, mă voi adresa forurilor superioare ale PSD Constanţa pentru a lua poziţie în faţa acestui atac", a declarat Ţuţuianu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum se devoreaza psd-eii! Mai ieri umpleau stadioanele cu ponta presdeinte, acum ponta este un nimeni un criminal..pe geoana ni-l puneau presedinte de tara dupa aia l-au mancat cu kkt cu ttot si pasta...Grindeanu..Tudose..Cine ridica capul si spune ca in psd este dictatura..jap, jap, si la kkt! Il mananca psd-eii cu rahat cu tot!
4
0
Ai idatorat satul cu citeva miliarde.nenorocitule ,puscaria sa te manince
7
1
dupa gurgu urmeaza serban de la seimeni. asta a fost la toate partidele . la dat afara din partid pe dl iordache si face numai prostii in primarie. dna poate te autosesizezi
3
1
Da,cam de agiamiul asta are nevoie Palaz in PMP ca sa se duca draq partidul...
16
1
AMR putin gurgule si apoi te intorci la meseria ta de baza proxenitismul.de ce ai mintit ca tu ai facut drumul spre harsova?nu mai ai bani de furat derbedeule?
15
1
Nu mai ai din ce fura mortii matii de bolsevic!
15
1
Nu debarca nimeni pe nimeni. Pana la alegeri ramane asa.
4
4
Oare incepe debarcarea lui Horica?Motanu' RAJA i-o trage asa cum a promis?
7
3
Gurgu e cu PMP de ani de zile. A fost pus sa faca declaratia asta. Altul este interesul. Cercetati cine are pamant in zona de la CJC si va minunati
15
2
Mi-a dat o lacrima.
16
0
eu il felicit pentru faptul ca are o reactie. Cu siguranta sunt multi primari in situatia lui, dar stau cuminti. Consiliul Judetean are sume limitate, iar de la guvern ioc.
7
8
Gurgu .... o jigodie
18
1
Salariile mele primare , hotule
18
1
La preluarea mandatului ai spus ca nu tii cont de culoarea politica? Dar cine te-a facut presedinte Horica? Cumva ceilalti,nu PSD?Dar de ce nu-ti dai demisia daca te simti jignit si ofensat? Este dulce ciolanasul? Sau nu te lasa tata socru sa-ti dai demisia,ca mai are lucrari de terminat pe unde trimiti tu banii?
18
3
Ce mai echipa gurgu Constantinescu vai mama lor
16
1
Acum 2 luni se pupau pe scena iar acum se injura. Ce pretentii sa ai de la un proxenet consiliat de un violator ?
19
2
Asa ar tr sa faca toti presedindii de CJ, sa dea bani tuturor primarilor, nu doar dupa culoarea politica, ca de aia am ajuns aici, ca se dadeau bani dupa preferinte!!!
16
0
Poate ca are dreptate: se pare ca sunt primarii PNL cum este Kogalniceanu unde se baga bani la greu! De ce?
13
8
Este vorba de Gurgu, cel pe care l au batut consatenii lui intr un bar in Ciobanu?
17
1
Gurgu guvidele de acvariu!!
20
1
Felicitari domnule Tutuianu, aceasta este pozitia corecta impotriva acestor specimene !!!
19
4
Un peste, un proxenet ajuns primar.halal
20
2
Gurgu asta nu e ala care a fost saltat intr-o dimineata
22
1
e foarte bine bine ce faci coae oricum ionescu e mai tare ca tine si cjc ii aloca foarte multi bani.oricum nu valorezi nici cat o ceapa degerata.ne am saturat de analfabeti!
17
2
ce cauta acest traficant de carne vie in PSD? cine l-a sustinut pe acest oligofren?
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218