REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Guvern: Premierul Orban a plătit două amenzi pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise

Guvern: Premierul Orban a plătit două amenzi pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise

Replica API 1 iunie 2020 | 21:11 1036

Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3.000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise, se precizează într-un comunicat al Guvernului, scrie Agerpres.

Ludovic Orban

Aceasta vine după ce în spaţiul public a apărut o fotografie făcută într-un birou din Palatul Victoria cu Ludovic Orban şi mai mulţi oficiali care nu poartă măşti şi fumează în interior. Conform informaţiilor care au circulat în mediul online, întâlnirea ar fi avut loc de ziua premierului Orban.

"Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeaşi măsură de către orice cetăţean, indiferent de poziţia pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate, trebuie aplicate sancţiunile stabilite de lege, fără a face distincţie", menţionează sursa citată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da ce numai premierul trebuia amendat trebuiau amendati toti cei care erau acolo pt ca niciunul nu avea masca
0
0
Jegosii astia sa fie ancestral blestemati 20 de generatii tot ce iese din ei sa se tarasca ca sarpele si sa umble ca banul si linistea sa nu si o gaseasca in VECI!ASA SA PATEASCA TOTI CEI CARE DETIN AU DETINUT FUNCTII POLITICO-ADMINISTRATIVE in astia 30 de ani de blesteme pentru 30 de ani minciuni!Nenorocitii dracu si voi si restul indiferent de culoarea politica si a pielii sa va plangeti copiii si sa le faceti colive inainte de termen!SECURISTII TRANFOSRMATI IN PATRONI LA FEL VA DORESC!Copiii vostri abia isi gasesc linistea si stim asta,nu se casatoresc si vor muri devreme!
0
0
In caliatea sa si ca cel care a semnat masurile incalcate trebuie sa isi dea demisia din functie si sa plece acolo de unde a venit adica in somaj. Sa il ia cu el si pe plavan ca tot il gireaza. Muie celor doua lepre ordinare, betivi si hoti de case.
1
0
Baiat corect: si-a recunoscut greseala, a platit amenzile. Asta este! Toti suntem supusi greselilor, nu e nimeni fara de pacat, da. Important este ca si-a asumat greseala, ca si-a cerut si scuze, intr-un moment special pentru el - aniversarea - 57 de ani.... fiind si ziua lui de nastere. Ce rai suntem !! La multi ani d-le Orban! Multa sanatate si putere sa le duceti pe toate! Va sustin!
1
3
daca era poza cu psd ce cacat mancati toti pnl uite exemplu ,vreati demisi PNL slugilor
2
1
Dar parlamentul nu este ma spatiu public, bot imblanit si rahatii psd nu pot fi sanctionati ?
2
2
Problema nu este ca au platit ei amenzi ci ca au o atitudine de disoret fata de lege si reguli. Doar pulimea trebuie sa respecte legea. Ei sunt deasupra oricarei legi
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218