REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

GUVERNUL A MODIFICAT CODUL PENAL ŞI CODUL DE PROCEDURĂ PENALĂ

GUVERNUL A MODIFICAT CODUL PENAL ŞI CODUL DE PROCEDURĂ PENALĂ

Replica API 1 februarie 2017 | 01:25 404

Lumea a ieşit din nou în stradă!

Lumea a ieşit din nou în stradă!

Florin Iordache

Ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, a anunţat că Executivul a adoptat, marţi seară, proiectul bugetului de stat pentru anul 2017, proiect elaborat pe o creştere economică estimată de 5,2% din PIB. un deficit de 3% şi o rată a inflaţiei de 1,4%, potrivit News.ro. „Proiectul de buget ţine seama de datele reale ale economiei româneşti, programul de guvernare al PSD şi principalele politici publice pe următorii patru ani pentru a asigura dezvoltarea României”, a spus Viorel Ştefan. Bugetul este construit pe o creştere a Produsului Intern Brut de 5,2%, cu un deficit fiscal de 3%. Veniturile estimate sunt de 254,1 miliarde de lei, iar 278,1 miliarde vor reprezenta cheltuielile. Rata inflaţiei luată în calcul este de 1,4%, iar rata şomajului de 4,3%.

Totodată, modificarea Codurilor Penale a fost adoptată prin ordonanţă de urgenţă. „Cel de-al treilea act normativ pe care l-am adoptat astăzi este vorba de Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii 296 Cod Penal şi a Legii 135 Cod de procedură penală. Practic, prin această ordonanţă de urgenţă, am făcut şi am pus în concordanţă deciziile Curţii Constituţionale care (...) trebuiau să fie implementate fie de către Guvern, fie de către Parlament”, a declarat Iordache. „Am adoptat o serie de măsuri care vizează evitarea unei hotărâri-pilot la CEDO. Am adoptat proiectul de lege privind graţierea unor pedepse”, a spus Iordache. Vestea a scos din nou lumea în stradă, premierul şi miniştrii rămânând baricadaţi în Palatul Victoria.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Limbricul a facur doctoratul la chisinau.o eminenta cenusie....halal.hent.
1
0
Alta intrebare! Alta intrebare! Alta intrebare! Se pare ca s-a blocat.........saracul slugoi!
9
2
... iuie mordache
8
4
se uita mai des dragnea peste umar, a scapat de un judecator si s_a pricopsit cu milioane pe strada. nu vreau sa fiu in locul lui !
13
3
Unde ati gasit gluma asta de ministru al justitiei?Ce fata de bovina nedumerita are!
16
5
Cititi si voi presa din strainatate si declaratiile inaltilor oficiali care sunt oripilati de ce se intampla in Romania. Si aia sunt "soroisti" si "basisti", etc?
14
3
VA PASTE UN LINSAJ, JAVRELOR!
12
7
gasti de drogati foarte bine platiti ies in strada . DACA ATACA INSTITUTIILE , DIRECT LA PUSCARIE .
7
19
Si noi tot cu parul vrem sa aparam guvernul in strada!
5
13
In fata casei lui Nicusor Constantinescu ne-am strans vreo cateva sute de persoane si asteptam cu sufletul la gura sa fie eliberat si vina acasa dintr-un moment in altul. Azi este NEVINOVAT! Multumim Liviu! Ne-ai adus prietenul acasa.
5
15
A chinuit oameni, a distrus familii, etc.....Ajunge!
7
19
Haideti fratilor numai cu paru se poate impotriva acestor golani hoti ordinari.
27
11
Traiasca PSD! Mancavas mai dati una in care si furtul sa se pedepseasca doar peste 10.000 de euro, asa iesim si ne facem treaba linistiti, gaborii nu mai are treaba cu noi toata lumea multumita
13
15
pentru toate creierele spalate in Latrina 3, sa consulte lista cu aceia care beneficiaza de modificarile legii. toti partzarii care au visat ca scapa din parnaie, GHINION. numai hotii din parlament si guvern devin liberi si se simt obligati sa fure de acum cu cea mai mare usurare
21
12
Felicitari Domnule Ministru Iordache pentru ca incercati sa puneti STOP abuzurilor din Sistemul judiciar securist ! Sustinem mana la moarte Guvernul ales democratic !
17
22
Asa si trebuie. S-au panicat securistii ca pierd puterea.Nu vor mai fi abuzuri in justitie.Se vor vedea schimbarile in bine, in curand.
19
19
Propun sa nu fie viol decat daca ai pula de 25 de cm. Daca o ai sub 25 futaiul sa fie legal.
25
2
Da-ca va mai prind in strada va cotonogesc,,Puturosi si rai de gura.
12
20
modificarile codurilor v-a luat vreun ban din buzunar iesiti in strada. guvernul actual baga bani in buzunarele a milioane de romani, lucru ce deranjeaza bruxellesul. cum sa nu mai vina slugile la noi sa le dam cativa euro si sa stea in romania. iesiti boilor in strada si faceti jocul unui nemt inconstient care se viseaza presedinte pe veci. faceti cu chimburile ca poate va plateste soros.
15
15
Sluga asta il pupa'n cur pe Dragnea si Tariceanu si are sarcina de la psd sa scape de puscarie toate leprele politice de lege. Vor putrezii in puscarie, tara ii vor scuipa ca pe o masea stricata iar psd se va duce dracului, cu hotii lui cu tot. Ce daca este aglomeratie in puscarii, golanii trebuie sa platesca. Ei la zdup, oamenii corecti in llibertate.Succes DNA
24
12
Ne au vandut helvig si ioha cand l au schimbat pe coldea...ioha a aflat de la televizor de ordonante...helvig e omul lui tariceanu
4
16
sa te bucuri cand cineva te fura iese din sfera umana sau animala, nici animalele nu s-ar bucura asa cand cineva le-ar face un rau. Cretinii astia l-ar aplauda si pe cel care le-ar viola sotia si asta pentru un mic ajutor de la stat. Mi-e scaraba!
20
8
liber la furat patronii numai pt ei, pe tine pt un sul de hartie igienica te baga la zdup, lasa bucuria
8
10
Fraiere,poti sa furi doar de la intreprindera Romanica! Legea se refera doar la functionarii publici!
15
3
La psd impreuna cu jannes,codruta si alte rapandule obosite...muie iohannis!
15
19
Bravo Titi,asta astept si eu de 27 ani.Cred ca le-a sunat ceasul!
11
12
Pazea patronilor, pazea politicienilor care aveti firme si va furati angajatii de 27ani. Acum daca nu ne dati salariul adecvat muncii prestate si nu-l treceti pe contract o sa ni-l luam noi singuri din firma voastra, nu vom depasi 200.000 cu furatul. Desfiintati camerele video ca nu-si mai au rostul. Furatul e LEGAL. Bumerangul loveste in ambele parti !!!
21
8
Asa trebe , bravo, hai cu Kovesi si base la parnaie . Respect Dragnea .
20
31
In sfarsit frate ati prins glas. Deja imi parea rau ca v am votat si va credeam deja pamapalai. Psd baga mare si lasa i sa latre pe caini
15
30
Hal de ministru al justitie !? Ce promovati, ce scoala ati absolvit, chiar stiti semnificatia cuvantului "justitie" ?! Sa va fie rusine, promovati minciuna, hotia si penalitate ! DEMISIA !!
33
19
Pana la ora asta PSD mai avea o sansa de scapare. Acum s-a terminat. Acum incepe moartea comunistilor.
36
21

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218