REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Guvernul, atacat virulent după tăierea bugetului Administraţiei Prezidenţiale

Guvernul, atacat virulent după tăierea bugetului Administraţiei Prezidenţiale

Replica API 9 august 2018 | 00:00 373

Guvernul își blochează propriile decizii prin tăierea bugetului Administrației Prezidențiale, afirmă la RFI fostul ministru de externe și consilier prezidențial Cristian Diaconescu, conform stiripesurse.ro.

Potrivit acestuia, administrația Prezidențială s-a consultat cu Ministerul de Externe în toate chestiunile privind politica externă, inclusiv cu privire la organizarea summitului Inițiativei celor Trei Mări.

„Toate acțiunile externe ale administrației prezidențiale nu sunt decise de Președinte pur și simplu. Sunt hotărâte împreună cu Ministerul Afacerilor Externe. Ceea ce Ministerul Afacerilor Externe propune ca președinția să execute în cursul unui an bugetar în ceea ce privește relațiile externe și poziționarea României, acele proiecte, întâlniri, deplasări, summit-uri, reuniuni sunt avute în vedere.”, a spus Diaconescu, la RFI.

Administrația Prezidențială susține că activitatea va fi blocată după tăierea bugetului cu 11 milioane de lei, iar organizarea summitului de luna viitoare va fi imposibilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cate persoane din cadrul ciumei rosii se pot lauda cu o asa cariera ca a domnului Diaconescu? Cunoasteti proverbul ce fructele acre?
1
0
ma-tii i-am dat muie toata organizatia , ne place ca inghite tot ....
0
0
vezi ca incurci taberele.Hotaraste-te fie esti fan psd implicit abonat la banul public fie ''rezistent'' ca doar nu poti fi agent dublu.
1
0
Sa ii dau lu mata muie scarba bugetara si la actiunea asta se mai inscrie un pluton de hastagi nemultumiti
1
5
diaconescu e banuiesc glasul care deranjeaza ''elita de intelectuali psd'' cei care s-au facut ''remarcati prin masurile economice''adica sa va dea astora de-i aparati de zor cativa banutzi in plus la salarii si asta in cel mai bun caz sau 100 de lei la pensie.parerea mea e ca multi am devenit oportunisti dar nu ne place sa recunoastem.traiasca bugetarii si pensionarii de 45 de ani aia speciali.Muie Psd,muie dragnev.
4
5
Cineva, aici, sub mine, zice ca Diaconescu e baiat destept, dar...Nu, prietene, e un lingau, un oportunist, un jalnic pe care nu-l baga nimeni in seama, un individ dezgustator ce se prostitueaza pentru cativa firfirei. Dintre toate taratoarele, cea mai dezgustatoare e omul slugarnic, zicea cineva. Si mare dreptate avea! Plimbat peste tot, lingand unde altadata scuipase, acest Diaconescu e etalonul lipsei de demnitate. O scursura...
7
5
te faci de cacat seara de seara pt 100 sau 150 de euro !!!!! latri la comanda unui ziarist infiltrat pt niste bani . Rusine diaconescu , pacat ca esti om destept dar te prostituezi la un ziarist de doi bani .
10
5
fost ministru de externe respectat a ajuns seara de seara comentator la realitatea tv alaturi de schizofrenicul de oreste nespalatul de cartianu si multi alti vai mama lor te-am apreciat acuma imi produci greata.
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218