REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Guvernul atenționează populația: Remediile homeopate nu au efect în prevenirea sau tratarea coronavirusului

Guvernul atenționează populația: Remediile homeopate nu au efect în prevenirea sau tratarea coronavirusului

Replica API 20 martie 2020 | 00:00 1016

Guvernul a atenționat joi că pe internet circulă informații false potrivit cărora produsele homeopate ar avea efect în tratarea infecției de coronavirus și a îndemnat populația să nu se lase păcălită de șarlatani care susțin că au picături-minune. „Luați medicamente doar la indicația medicului!”, spune Guvernul.

„Mai multe informații false despre folosirea remediilor homeopate în infecția cu coronavirus au început să circule pe internet. Aceste informații nu au nicio bază științifică. Nu vă lăsați păcăliți! Picăturile homeopate sau alte preparate similare nu sunt recomandate pentru coronavirus. Pentru prevenirea sau tratarea coronavirusului, folosirea produselor homeopate în detrimentul măsurilor indicate de medici vă pot pune viața în pericol

Remediile homeopate nu au efect în prevenirea sau tratarea coronavirusului. Luați medicamente doar la indicația medicului!”, a transmis Guvernul, potrivit stiripesurse.ro.

Mesajul face parte dintr-o campanie de informare în contextul epidemiei de coronavirus, derulată de Ministerul Sănătății, Grupul de Comunicare Strategică și Departamentul pentru Situații de Urgență.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvern este denumirea data unei autoritati care se ocupa de ceva cum ar fi guvernarea unei tari .Voi ce face ti?Se vand in farmacii in Constanta masti de protectie cu 8 lei bucata.Nu ati declarat stare de urgenta? Sau e doar sa puteti fura voi linistiti?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108