REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Guvernul Dăncilă NU va fi înlocuit! Moţiunea a fost RESPINSĂ!

Guvernul Dăncilă NU va fi înlocuit! Moţiunea a fost RESPINSĂ!

Replica API 19 iunie 2019 | 01:41 531

Plenul Parlamentului a votat marţi moţiunea de cenzură depusă de PNL, USR, PMP, UDMR şi neaflilaţi, pentru căderea Guvernului.

Moţiunea a picat, Guvernul rămâne în funcţie.

Au fost 210 parlamentari şi era nevoie de 233 voturi pro moţiune pentru ca Guvernul să fie demis.200 voturi au fost pentru, 7 împotrivă şi 3 abţineri

Este a treia moţiune cu care se confruntă Cabinetul condus de Viorica Dăncilă, cea care a preluat şi şefia PSD, după încarcerarea lui Liviu Dragnea. "Nu am avut niciodată probleme penale, nu am probleme penale şi nu judecaţi oamenii", a spus premierul, în plen.

Premierul a avut şi un mesaj pentru liderul USR. "Domnule Barna, chiar sunteți în stare de orice? Să duceți în derizoriu rezultatele președinției Consiliului UE? Acest lucru nu este al lui Dăncilă, ci al României. România a avut o președinție rotativă foarte bună"

VIDEO:

Premierul Viorica Dăncilă anunţa, înainte de moţiune, că nu are emoţii în privinţa rezultatului şi că are încredere în parlamentarii de la PSD şi ALDE. „Nu am nicio emoţie, am încredere în colegii mei, am încredere în partenerii de alianţă”, a declarat Viorica Dăncilă.

Călin Popescu Tăriceanu a intervenit şi el cu un mesaj la adresa opoziţiei: "Am ştiut că moţiunea nu este serioasă. V-am ascultat inepţiile, îmi pare rău, vă spun lucruri care ştiu că vă dor. Dumneavoastră care credeţi că drepturile omului sunt un lux aveţi curaj să vorbiţi în Parlament, vă comportaţi ca şi cum aţi câştigat toate alegerile pe următorii doi ani. Din păcate, nu aţi câştigat decât o mică bătălie politică care nu vă aduce câştigul visat şi de aceea vă deprimă. Aveţi culoar la DNA care face dosare la comandă, să vă ajute pe voi să preluaţi puterea. Cei din pădure se răzgândesc repede şi există riscul să deveniţi din vânători, vânaţi",a spus Tăriceanu.

"A fost tratată cu neseriozitate, a fost o moţiune cu jigniri"a spus Viorica Dăncilă, după moţiune.

Dăncilă a vorbit şi despre Justiţie. "Nu vorbesc despre justiţie, nu vreau să intervin. Am avut o discuţie cu doamna ministru şi am spus că vreau ca niciun ministru din Guvern să intervină în justiţie, să nu mai aducă justiţia în fruntea Guvernului. Nici ministrul Justiţiei nu vreau să mai intervină în actul justiţiei. Suntem un guvern politic, orice decizie va fi interpretată politic. Guvernul îşi doreşte o justiţie independentă şi respectarea drepturilor cetăţenilor",a spus Dăncilă

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In timp ce noi batem campii cu articolele de doi bani din Replica asta, ajunsa sanitarul psd-ului, coalitia HOTILOR penali PSD si ALDE, pregatesc OUG pentru a le face pensii speciale primarilor, viceprimarilor, presedinti de Cj..Cum asa! In loc sa opreasca OUG asa cum au promis, astia continua sa fure din banul public! Baga si mai mult mana in banii tarii sa-si ingrase godacii psd! Asa ceva Nu se poate, Nu trebuie lasati!!!
1
0
idiotii au fost influentati de mutul sef , si-au facut pula mare din pensii si salarii , si-au vazut salariile reintregite ....si s-au gandit ei sa voteze cu usr . Cretinilor , va meritati soarta , sa faceti o foame care sa va dea de gandit pt urmatoarele alegeri . Singura alianta pt romani , PSD-ALDE , restul fac jocul ue ca sa fie sustinuti pe posturi.
1
1
Pacat. Voiam si eu sa vad cum dispar gratuitatile pentru studenti pe tren,cum revin salariile si pensile la nivelul de acum trei ani,sub conducerea unui nou guvern dorit cu adevarat de romanii din tara si din diaspora.Romanii chiar nu merita salarii mai mari decat in tarile africane. Sper ca totusi la alegerile parlamentare sa castige PDL-ul numit azi PNL sau USR-ul. Un pic de dictatura e benefica.
4
3
Cei care ati votat pentru schimbare stiti de ce ati votat...ca sa nu mai puneti botul la toate demagogiile si hotiile,legile schimbate pentru hoti, sa nu se mai fure din orice institutie de stat, sa se construiasca autostrazi,etc ...deci...nu mai puneti botul la tot felul de Fake news si la toate provocarile scornite de persoane care tremura de frica ,ca vor pierde privilegiile daca pica Psd-ul...la asta se rezuma tot...au o frica sobolanii rosii sa nu isi piarda beneficiile,ceva de speriat...ei, rudele lor, gastile lor, care au supt la poporul asta pana l-au pus in situatia falimentului ...
5
4
Ce bine imi pare! Lasati-i ma pe astia sa domneasca si sa vedem de unde vor scoate bani in continuare pentru salarii si pensii, cand tara asta nu produce nimic !!!
3
2
E clar, s-a vazut, psd in romania vs psd in afara romaniei, tineti cu dintii de ciolan, da o sa va sara dantura in curand
3
5
De ce va bucurati atat? Este ca si cand vine un schilod sa te bata si ii dai un bobirnac si l ia plansul. Nu e nicio victorie. Rezultatul era evident chiar si pentru schilozii maraciucari din popozitie. Fac tusa, nu vor in teren si agita galeria ca sa si ia salariul.
4
1
Alde, psd, pnl, plm ... mU13 psd se transforma mU13 pnl usr etc.
6
5
MUIE tuturor PSD-istilor si urmasii urmasilor vostrii.
5
11
bravo viorica o femeie darza si puternica - acum sa o vedem pe cami ca trebuia sa faca vizita la DNA
5
5
Ceva firesc. Victorie pentru romani
12
6
Mai nea FARUK de ce te superi?? E primul gand care iti vine in minte cand auzi de PSD si anume: MUIE PSD!!! acum fara suparare ok?!?
2
6
Alo redactia nu filtrati ce scriu dobitocii astia.....nu au un punct de vdere...asta auzim si pe strada...ula mea..ula mea.
4
3
multa muie pt dobitocii care comenteaza PRO PSD.
8
12
muie PNL, multa muie USR !Mult mai multa muie, Johannis!
15
14
no shit!!!!
4
1
KLAUS WERNNER JOHANNIS SI RESTUL PULII MELE IAR A TI SUPT PULA PESEDULUI.MUIE FOR EVER.
13
14

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920