REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Guvernul german, îngrijorat de manifestările antisemite de pe stadioane

Guvernul german, îngrijorat de manifestările antisemite de pe stadioane

Replica API 6 septembrie 2019 | 00:00 451

Guvernul de la Berlin este îngrijorat de manifestările antisemite de pe stadioane şi a cerut joi Federaţiei germane de fotbal (DFB) să lupte cu mai multă fermitate împotriva acestui flagel, scrie France Football.

Felix Klein, responsabil cu lupta împotriva antisemitismului în cadrul guvernului de la Berlin, a estimat că această problemă este "din păcate foarte răspândită pe terenurile de joc".

"Cred că noul preşedinte al DFB (Fritz Keller, preşedintele clubului Freiburg, urmează să fie ales pe 27 septembrie - n. r.) trebuie să se ocupe personal de această problemă iar DFB trebuie să folosească mai bine mijloacele pe care le are la dispoziţie", a declarat Klein pentru o televiziune.

Klein a afirmat că primeşte în fiecare săptămână rapoarte în privinţa unor incidente antisemite. El a adăugat că organele de control existente "nu reacţionează destul de repede şi destul de ferm".

Klein a spus că o reacţie adecvată a avut Eintracht Frankfurt cu ocazia recentului meci de acasă cu echipa franceză Strasbourg din returul play-off-ului Europa League. Potrivit unor spectatori ce au dat alarma, ar fi fost adresate insulte arbitrilor israelieni ai partidei. Clubul a anunţat că suporterii vinovaţi vor primi interdicţie de a intra pe stadion şi abonamentele lor anuale vor fi retrase.

"Este exact semnalul potrivit, alte cluburi din Germania nu sunt atât de clare", a spus Klein.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hitler a fost un geniu!
1
0
Multumim G Soros ca are afaceri acum cu emigranti care se vor doar smecheri si traficanti de droguri!NU SE ADAPTEAZA IN EUROPA SI MAI SI IMPUN MENTALITATEA LOR DE CAPETE DE PROSOP SI CUTII POSTALE !NE AM SATURAT DE SISHA BARURI CARE SUNT AFACERI MASCATE PT TRAFICUL DE DROGURI!
0
1
Cind partidele democratice dau rateuri asa cum se intimpla cu migratia actuala, extremismul este favorizat de populatie.Chiar nu se invata din istorie?
3
0
Este firesc. Structura populatiei s-a schimbat prin adoptarea unui procent mare de musulmani. Migrantii de exemplu. E vorba de noua Germanie care a inceput sa se creeze. Mai vin surprize.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102