REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Guvernul, lovituri în SERIE pentru Klaus Iohannis și serviciile secrete: SFIDARE în CSAT

Guvernul, lovituri în SERIE pentru Klaus Iohannis și serviciile secrete: SFIDARE în CSAT

Replica API 6 septembrie 2018 | 00:35 338

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat că Guvernul a adoptat rectficarea bugetară, în lipsa unui aviz CSAT. De asemenea, el a explicat că deși Iohannis a invitat-o pe Viorica Dăncilă la Cotroceni, premierul este plecat în Spania și a delegat doi miniștri pentru a merge la întâlnirea cu Iohannis, potrivit ştiripesurse.ro.

”Delegația de la Cotroceni va avea doar doi membri: ministrul de Finanțe și ministrul Justiției, domnul Tudorel Toader”, a explicat Teodorovici.

De asemenea, Teodorovici a precizat că bugetele serviciilor secrete au fost tăiate, în ciuda opoziției președintelui.

”Bugetele structurilor care fac parte din CSAT au rămas aceleași pe care le știți. Adică sunt negative, dar orice cheltuială pe care o vor programa va fi asigurată”, a mai spus ministrul de Finanțe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo ,Replica,ce va mai place sa mancati la cacat!
0
0
Pt.pesedistul prost de sub mine. De fapt e pleonasm. Ca sa poti dormi bine si cu gura plina iti dau cacatul ma-tii aia curvoi sa-l inghiti. Fara lamaie. Vezi ca esti dependent de cacatul ma-tii ? Muie dragnea,muie pesede, muie postacii pesedeului !!! Cu cacat !!!
1
1
Unde este muistul european ? Lipseste la apel mancami-ar pula de handicapat ce este el.
2
2
prostule , nu e nevoie de aviz , trebuia doar cerut ....nu si primit ! ...la cursuri , talambule !
2
2
PSD-eii n-au in cap decat cum sa dea mai repede OU pe legea amnistiei si gratierii sa-si scape toti hotii de puscarie si sa ramana si cu banul furat. Hotia lor s-o plateasca prostimea ca datorie publica!
2
4
Machedonii, casatorindu-se doar intre ei, s-au consangvinizat in asa hal, incat sunt cu totii inruditi. Asta este motivul pentru care au fetele asa de strambe si aspectul de pitecantropi. Daca o tin in halul acesta, intr-o suta de ani dispar, se autoelimina. Eahh!!! Urata specie!
3
1
mari curve sunt machedoancele.cica ai lor au dotarea de serie precara,tot romanii le satisfac.
4
1
Dulapul umblator a luat-o in barba...
6
3
Cum lupta klaus cand e vorba de apararea portofelelor si privilegiilor securistilor.
14
3
Ciocu' mic, albanezi cu fete strambe, primiti pe meleagurile acestea, DIN MILA, nu intimdeti coarda, ca va trimitem ramburs inapoi, sa va mac elare asca aia!
8
7
Bugetul a fost rectificat fara aviz. Foarte bine. DNA are de lucru.
8
13
Sa ti futem toti mortii!
8
6
A dracu rasa sunteti de ghiolbani si hoti si koorve. Ti si dreaq de parveniti , seiko 5 , cine va adus din rusia bolsevica . HUO
5
14
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
12
21
Lovituri de limbi in serie !!!
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369