REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Guvernul Orban mărește salariul minim pe economie, în plină campanie electorală

Guvernul Orban mărește salariul minim pe economie, în plină campanie electorală

Replica API 12 noiembrie 2019 | 03:42 399

Ludovic Orban, sursa foto ecopolitic.ro

Șeful Cancelariei Primului Ministru, Ionel Dancă, a anunțat că până la finalul lunii noiembrie Guvernul își propune să adopte creșterea salariului minim pentru economie. Turul II al alegerilor prezidențiale va avea loc pe data de 24 noiembrie, iar premierul Ludovic Orban îl susține pe candidatul Klaus Iohannis.

”Astăzi, prim-ministrul Ludovic Orban a avut o ședință cu ministrul Finanțelor și ministrul Muncii pentru a fi analizată creșterea salariului minim. A fost evaluată propunerea vechiului Guvern și s-au făcut analize asupra impactului pe care această măsură va afecta mediul economic.

Principalele direcții pentru creșterea salariului minim în 2020 vor avea în considerare o serie de factori economici.

În această analiză se va ține cont de creșterea economică pe anul în curs, de inflație și mai ales impactul economic pe care îl va avea, dar și a modului în care va influența piața forței de muncă.

O decizie va fi luată după consultarea partenerilor sociali, a patronatelor, a sindicatelor, iar obiectivul guvernului Orban este ca această măsură să fie pusă în dezbaterea publică și adoptată până la sfârșitul lunii noiembrie.”, a spus Ionel Dancă.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa nu vorbim cu mult pacat, sa-i dam parcului de distractie muie cu mult cacat !!!
1
0
sa ne dam pe tobogan , sa-i dam muie lui giosan !
3
2
Ce-mi pare mie rau este ca PNL-ul, si mai ales Rares Bogdan, plecat in diaspora cu Oana si Oreste au manipulat la greu numai ca Bana sa nu fie ales! Si sincer imi pare rau ca diaspora s-a lasat asa de usor pacalita! Dan Barna si oamenii astia tineri chiar meritau acum toata aprecierea!
6
2
N-ai crapat inca zevzecule?
2
5
Taci in plm. Vrem sa iti dam la cioc
6
7
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614