REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Guvernul se reunește, la ceas de seară: Ludovic Orban dă startul NEBUNIEI pe Legea bugetului

Guvernul se reunește, la ceas de seară: Ludovic Orban dă startul NEBUNIEI pe Legea bugetului

Replica API 13 decembrie 2019 | 00:00 211

Guvernul se reunește vineri în ședință, printre subiectele discutate urmând să figureze și o primă lectură a bugetului pentru anul 2020, potrivit declarațiilor premierului Ludovic Orban, proiect pentru care nu a exclus posibilitatea de a fi adoptat prin asumare a răspunderii în Parlament, scrie stiripesurse.ro

Ședința de guvern a fost convocată pentru vineri, începând cu ora 18.00, potrivit programului oficial al premierului Ludovic Orban.

Până la momentul transmiterii știrii nu a fost publicată ordinea de zi a ședinței Executivului, însă Ludovic Orban a anunțat că printre subiectele abordate va fi ”cel mai probabil” o primă lectură a bugetului pentru anul 2020.

„E posibil să convoc şedinţă de Guvern vineri. În cazul în care voi convoca şedinţa de Guvern vineri, vom avea cel mai probabil prima lectură a bugetului. Evident, proiectul de buget trebuie dezbătut şi cu partenerii sociali”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri, la Parlament, la întrevederea cu liderii grupurilor parlamentare.

Șeful Executivului a mai adăugat că există posibilitatea Guvernul să își asume răspunderea pe Legea bugetului pentru anul 2020.

„Recunosc că evaluăm și posibilitatea, în cazul în care timingul și modul în care se derulează dezbaterile parlamentare, în cazul în care există un risc major să nu fie adoptat bugetul până la data de 31 decembrie, există și această posibilitate (asumarea răspunderii pe Legea bugetului pentru 2020 - n.r.). Dacă vom lua o decizie o vom face publică”, a completat Orban.

Liderul PNL a mai spus că vor fi discuții cu parlamentarii pentru a încerca să obţină sprijin pentru adoptarea proiectului de buget.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că Guvernul își poate asuma răspunderea pentru orice tip de lege, inclusiv pentru proiectul bugetului de anul viitor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai uitat sa ceri si desfintarea politiei locale , trecerea masinilor acestora la politia nationala .
0
0
Prietene, mergi si fa un control! Tu crezi ca Orban citeste ce scrii tu aici? Crezi ca te baga cineva in seama? Lol
2
1
Va cerem imperios sa desfiintati pensiile speciale in totalitate, sa reduceti salariile si pensiile nesimtite, sa dati afara pensionarii care mai lucreaza in sistemul bugetar, reduceti numarul de bugetari prin eliminarea nepotilor, amantelor, taietorilor de frunze la caini, etc.
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614