REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Guvernul și-a dat seama de EROAREA din OUG care conține taxa pe lăcomie: Ce schimbări vrea să facă

Guvernul și-a dat seama de EROAREA din OUG care conține taxa pe lăcomie: Ce schimbări vrea să facă

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:00 237

Ministerul Energiei va încerca să elimine taxa de 2% din cifra de afaceri pentru companiile care produc energie pe bază de cărbune, a declarat joi la Târgu Jiu Anton Anton, ministrul Energiei, potrivit mediafax.

„Taxa de 2% pe cifra de afaceri ne vom strădui să o eliminăm pentru companiile care produc energie pe bază de cărbune, că sunt destul de împovărate și așa”, a spus Anton Anton, prezent la negocierile purtate între conducerea Complexului Energetic Oltenia și minerii aflați în grevă.

Companiile din energie și gaze naturale trebuie să plătească ANRE o taxă de 2% din cifra de afaceri. Conform unei propuneri legislative ANRE, companiile vor trebui că comunice instituției, până la 20 februarie, cifra de afaceri estimată în anul precedent în vederea calculării taxei de 2%.

Documentul prevede că plata se poate face în patru tranșe, trimestrial, dacă valoarea depășește 5.000 de lei. Metodologia definește situațiile în care companiile trebuie sau nu să plătească taxa, precum și cum se percepe aceasta în unele situații speciale, cum ar fi întreruperea licenței de acordate de ANRE în domenul energiei electrice sau al gazelor naturale, în cazul falimentului sau al preluării licenței de un alt agent economic.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si aia care fac puscarie isi dau seama ca au gresit, dar fapta ramane si sunt condamnati.La voi care sunt consecintele ,sufera poporul asta nevinovat.In lanturi legati unul de altul si in pustiu sa decida legea junglei.
0
1
guvernul nu este corect ca si-a dat seama ci totul a fost intentionat, acesti nemernici nu fac nimic la intamplare, sunt atatea capete luminate care judeca si depinde si chiar mizeaza pe reactii, daca tine bine , daca nu- am gresit. Justitia nu va gresi , cu siguranta, cand va vor incarcera pe toti
1
1
Daca suntem atat de incompetenti faceti greva si nu mai ridicati banii virati in conturi de guvernarea rosie si asteptati pana sunt alimentate de romanul Julien!
3
0
Ce guvern incompetent.Vai de tara.
5
2
Va rog sa ma iertati. Am gresit. Mai gresesc si eu ca niciun om.nu ii este dat sa nu greseasca. Am fost la podgorica sau nu, la pristina, sau ba melscane, unde mai trimis si nah, a fost frumos. Minerii ie in greva? Ce fac oamenii astia ce muncesc? Sapa? Aaaa,si ie greva? Aia ie. Ce sa facem. Spunele si tu ca le dai ba Antoane si aia ie. Ca ma duc ieu la tusk si la iunker si ii trag de urecki. Sa inteleaga ca ie prosti si ieu sint desteapta si fac ce vrea muscki lu daddy
6
2
Toti merita sa fie impuscati! Cel mai incompetent guvern pe care l-a avut tara asta!
5
2
La demisii v-ati gandit?Incompetentilor!
13
4
Maresti veniturile alegatorilor tai. Te prinzi ca nu ai de unde sa le dai. Iei cu japca bani de la cei care muncesc. Descoperi ca cei care muncesc nu vor sa iti dea bani aiurea. Reduci cheltuialile marite.
13
3
Astia, se joaca de guvernarea, daa. Ne-am saturat de grselile, de gafele lor. Cel mai prost guvern, cel mai incompetent. Din pacate sunt platiti din banii nostri si cu ce salarii, sa faca CE !!?? Da, sa-si bata joc de romani! Cat ii mai suportam ?!
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218