REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Guvernul va monitoriza preţul la pompă!

Guvernul va monitoriza preţul la pompă!

Replica API 19 octombrie 2017 | 00:00 228

Guvernul a aprobat, în şedinţa de miercuri, un memorandum privind crearea unui sistem de monitorizare a preţurilor pentru carburanţi, a informat Biroul de presă al Executivului, citat de stiripesurse.ro.

"Platforma de monitorizare a preţurilor pentru carburanţi, instrument similar Monitorului preţurilor în domeniul de retail alimentar, va conduce la transparentizarea pieţei pentru consumatori, astfel încât aceştia să poată alege carburanţii auto cu cel mai bun raport preţ - calitate. Creşterea transparenţei pentru consumatori ar putea accentua gradul de concurenţă pe piaţa comercializării cu amănuntul de carburanţi auto, cu implicaţii benefice asupra preţului carburanţilor, dar şi asupra calităţii acestora, serviciilor oferite în staţiile de distribuţie a carburanţilor", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Conform sursei citate, în vederea extinderii "Monitorului preţurilor" şi în domeniul carburanţilor auto se intenţionează amendarea corespunzătoare a Legii concurenţei.

"Astfel, se va crea cadrul legal în baza căruia Consiliul Concurenţei poate solicita date şi informaţii companiilor active pe piaţă, ceea ce va permite autorităţii de concurenţă şi monitorizarea activă a preţurilor practicate de companiile petroliere", se mai arată în comunicat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astora nu le este rusine de minciumile vehiculate si continua sa ne creada prosti , creduli, naiv, nu au pic de respect ptr ei insisi , in primul rand si apoi ptr votantii lor. A tunat si a adunat, unul mai bou decat altul, imi asum expresia BOU
2
0
Gata! M am linistit! Daca guvernu intra in actiune e treaba buna!!!!!
2
0
si care e treaba? monitorizarea va fi asa cum se uita boul la poarta noua. tara arata jalnic, economia e vraiste, investitii zero ... vatza totul. halal politicieni vai de noi poporul
3
0
Asa cum a monitorizar vanzarea pe nimic a Petrom? ia intrebati-l pe Tariceanu si pe Nastase ca era prim ministru atunci.
4
0
Monitorizeaza,adica se uita ca boul la camila si face muuuuuu! La fel se monitorizeaza distrugerea industriei ,a economiei romanesti. Monitorizate,nu desfiintate sunt si sutele de clanuri periculoase din tara. Da,concluzia celor ce monitorizeaza este tot muuuu! Efectele monitorizarii,iaca-te o balega mare in capul romanilor.
5
0
Asa si ce daca il va monitoriza?
5
0
Vrajeala. Cel mai mare pret din UE si cea mai proasta calitate....dormiti, fratilor, in continuare...
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369