REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Hagi a dansat Pamporea alături de brazilieni și de Stere Halep la petrecerea Viitorului, iar Eric s-a dezlănțuit pe manele

Hagi a dansat Pamporea alături de brazilieni și de Stere Halep la petrecerea Viitorului, iar Eric s-a dezlănțuit pe manele

Replica API 27 mai 2019 | 00:00 518

Viitorul a câștigat Cupa României după 2-1 în finala cu Astra Giurgiu, iar sărbătoarea prilejuită de cel de-al doilea trofeu din istoria clubului de la malul mării a fost savuroasă.

Jucătorii și staff-ul Viitorului s-au strâns la restaurantul Uanderful, situat pe Calea Floreasca din Capitală, unde au celebrat succesul din finala Cupei României până în zori, pe ritmuri de manele și muzică machidonească.

Fotbaliștii lui Hagi au lăsat la o parte orice inhibiție și au dansat Treambura pamporea, celebrul cântec machidonesc atât de popular în vestiarul Viitorului.

Momente savuroase au avut loc în momentul în care Gheorghe Hagi i-a luat pe Eric și Rivaldinho, fotbaliștii brazilieni ai echipei, la câteva dansuri specifice machidonilor, dar și unele sud-americane.

Petrecerea începuse încă din în autocar, unde Eric, unul dintre eroii finalei, a făcut spectacol pe manelele din repertoriul fotbaliștilor dobrogeni.

Invitații speciali ai petrecerii au fost Răzvan Marin, fost jucător la Viitorul, dar și Stere Halep, tatăl Simonei Halep.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bravo copii respect dl Hagi hai Viitorul a fost o seara frumoasa
2
0
Bravo Hagi Bravo Viitorul. Muye psd
3
0
in manelele voastre. Hagi, de la tine aveam pretentii!!!
2
5
Felicitari lui Hagi, jucatorilor echipei merita avem si noi valori care comfirma !Bravo!!!
7
1
Si cu bani putini se face performanta .Felicitari echipei si antrenorului
21
0
Constantean fiind nu pot decat sa ma bucur ca a casigat Viitorul dar eu tot pe Farul o iubesc !! Cand eram mic tatal meu ma ducea sa vad Farul!!! Fortza Farul alee alee aleee!
20
4
Bravo dobrogeni ! Am fost peste 5000 de dobrogeni pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti la Finala Cupei Romaniei ! VIITORUL a jucat cel mai frumos si ofensiv fotbal pe care l-am vazut in ultimii 5 ani ! C.F.R.-ul nu joaca atat de spectaculos si de f.c.s.b. ... nu mai discutam ! FELICITARI baieti ! Nu am mai fost asa de emotionati din 2005 cand FARU a pierdut finala Cupei cand au fost furati pe fata de DINAMO care l-au scos pe targa pe Vasilica Cristocea !
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218