REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Hagi, cetăţean de onoare al oraşului Ovidiu. Scupra: „A venit performanţa la noi”

Hagi, cetăţean de onoare al oraşului Ovidiu. Scupra: „A venit performanţa la noi”

Replica API 10 iulie 2015 | 00:03 225

A făcut-o şi pe-asta!

A făcut-o şi pe-asta!

George Scupra şi Gheorghe Hagi

De departe cel mai pitoresc primar al minunatului nostru judeţ, George Scupra, de la Ovidiu, a reuşit de data aceasta s-o comită în stil mare. Probabil, în urma binecunoscutelor valuri de înjurături, Scupra a ajuns la concluzia că trebuie să remedieze partea de imagine şi a dat o lovitură de proporţii: l-a adus pe Gheorghe Hagi la Ovidiu şi l-a făcut şi cetăţean de onoare!

Joi, în cadrul ceremoniei de desemnare a titlului de cetăţean de onoare celui mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, Scupra a ţinut să transmită, referindu-se la Hagi: „Chiar dacă nu are buletin de Ovidiu, acasă este la Ovidiu, pentru că meciul se joacă în deplasare sau acasă. Echipa va juca la Ovidiu, suporterii de suflet vor fi cei de aici şi bineînţeles din tot judeţul. Este un cetăţean de onoare al oraşului Ovidiu, să ştiţi că investiţia este pe măsură.

Este foarte important pentru comunitate, va dezvolta mediul economic, pentru că investiţia lui înseamnă impozite şi taxe la Ovidiu. Va plăti în jur de două miliarde lei vechi pe an la bugetul local, ceea ce înseamnă că vom dezvolta sportul şi localitatea. Devine, astfel, cel mai mare contribuabil, pe lângă investiţia făcută de cei de la OCH, care sunt, cel mai probabil, al doilea contribuabil pentru oraşul Ovidiu.

În anul 2012, la preluarea mandatului, spuneam că vom încerca să investim în performanţă. Bineînţeles, în condiţiile actuale, putem spune că la Ovidiu se dezvoltă sportul foarte mult în ultimul timp. Spre exemplu, suntem campioni naţionali cu o echipă de rugby formată în 2012, începem să aducem rezultate la box, prin locul trei la cadeţi. Dezvoltăm sportul, în general, plus cel de performanţă. Iată că acum performanţa vine la noi!”, a spus Scupra. Gheorghe Hagi a precizat, la rândul său, de ce se află, cu adevărat, la Ovidiu: pentru sport, suporteri, performanţă, rezultate.

„Producem copii care să facă performanţă şi care, într-o bună zi, să reprezinte România la nivelurile cele mai înalte, la Europene şi Mondiale, să joace pentru naţionala României. Totdeauna, obiectivul meu: m-am născut să fac performanţă, îmi place să câştig şi tot ce fac e să încerc să fiu printre cei mai buni. Nimeni nu se naşte cel mai bun, devine cel mai bun dacă munceşte. Înainte de muncă trebuie să ştii ce vrei de la viaţă, ce obiective ai, le fixezi şi încerci visele, gândurile, ideile, mari, îndrăzneţe şi de performanţă, cu presiune, exigent, aşa cum m-aţi cunoscut.

Sper să rămânem în continuare acolo sus, tot timpul ne propunem mai mult. Acum, am venit la Ovidiu şi vom juca meciurile. Sperăm să fie rezultate bune. Ne-am găsit şi noi locaţia şi identitatea noastră şi sper să vină lumea, să avem suporteri. Jucătorii au nevoie de susţinere. Sper să bucurăm, să jucăm un fotbal bun, stadionul să fie plin, aşa cum e în fotbal, să fie fair-play, jucătorul să joace fotbal şi suporterul să susţină echipa şi la bine şi la rău. Acela e suporter adevărat. Îi aştept să vină lângă noi, lângă mine, uşor-uşor vom construi o echipă puternică, care să joace un fotbal bun”, a spus Hagi.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614