REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Hagi este încrezător că Ianis îl va depăși ca fotbalist

Hagi este încrezător că Ianis îl va depăși ca fotbalist

Replica API 5 iunie 2020 | 19:59 1448

Gheorghe Hagi (55 de ani) este încrezător că fiul său, Ianis Hagi (21 de ani), poate ajunge un fotbalist mai mare decât a fost el. Ba mai mult, „Regele” spune că tinerii jucători români din generația actuală sunt foarte telentați și vor putea scoate oamenii pe străzi cu evoluțiile lor.

Gică Hagi consideră că Rangers este clubul ideal pentru Ianis, unde tânărul jucător își poate etala calitățile. Gică Hagi îl apreciază foarte mult pe antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard (40 de ani), care i-a insuflat echipei mentalitatea de câștigător.

„La fel ca toţi ceilalţi din această generaţie frumoasă de la tineret, am încredere în Ianis, am o încredere nebună în aceşti băieţi că pot scoate din nou România în stradă şi pot ajunge din nou şi la echipa naţională aia mare, sunt foarte, foarte talentaţi. Ianis e unul dintre ei, a progresat, a căpătat experienţă, e mult mai matur, a muncit pentru momentul acesta suferind foarte mult, că aşa e frumos să suferi şi el a învăţat foarte multe. Ianis e în locul care trebuie, sper să crească în fiecare zi, să devină mai bun şi să ajungă mai mare ca mine. Eu sunt încrezător, muncim amândoi, dar nu e nici imposibil”, a declarat Gică Hagi, pentru Telekom Sport, potrivit prosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fumeaza?
0
0
Nici in o mie de ani!
3
0
Ai uitat sa mai scri azi de Halep.a dat vreun part.
4
0
Intelegel ma si tu pe pe G.Hagi,este normal sa-l vada pe Ianis mare jucator si cioara spune despre puii ei ca sunt cei mai frumosi din lume. Despre lingai din presa ai dreptate,dar asta este alta discutie.
8
2
Ce sa spun, nu mai sunt si alti sportivi, mult mai valorosi. Asta, impins de tasu, s-au dat bani grei, valize, da. Faceti-i "statuie de rege" si manzului lu'tata! Plateste cipanimea. Ei cumpara totul, mai putin inteligenta, respectul, discretia si cultura. Da! Prea mult zgomot, fala,.... mult prea mult, in presa si televiziuni.
7
1
Felicitari pentru tot ce a dat sportului Romanesc. Fara el, aveam ca tara un reper in minus in a fi cunoscuti peste hotare. Speram si ii dorim lui Ianis sa indeplienasca dorinta tatalui sau de a da momente de neuitat supoeterilor.
2
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367