REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Hagi, invitatul surpriză al primarului Scupra la Zilele Oraşului Ovidiu

Hagi, invitatul surpriză al primarului Scupra la Zilele Oraşului Ovidiu

Replica API 1 iunie 2015 | 00:13 249

Weekend plin de evenimente

Weekend plin de evenimente

Sărbătoare mare, la Ovidiu! A fost un weekend plin, cu evenimente de marcă, festivaluri şi invitaţi importanţi, la Zilele Oraşului Ovidiu. Surpriza a fost Gheorghe Hagi, care a participat, duminică, la crosul organizat de adminsitraţia locală. Printre invitaţi s-a numărat şi senatorul şi preşedintele PSD Constanţa, Nicoale Moga.

Primăria Oraşului Ovidiu a continuat, şi anul acesta, tradiţia, prin organizarea Zilelor Oraşului Ovidiu, eveniment ce s-a derulat în perioada în perioada 29-31 mai 2015. Seria evenimentelor a fost deschisă de Festivalul „Elena Roizen“, aflat la cea de-a VIII a ediţie. Apoi, distracţia a continuat cu lupte tătăreşti, iar spectatori au fost, pe lângă localnici şi reprezentanţi ai administraţiei locale, şi o delegaţie din Turcia, reprezentanţi ai Kucukkuyu, oraş înfrăţit cu Ovidiu. Apoi, la Casa de Cultură, au încins atmosfera artişti precum Bogdan Cioranu, Elena Plătică, formaţia Glamoste, Barbu Tiţa şi alţii, seara fiind închisă de doi artişti de renume, respectiv Nico şi Cabron. Evenimentele au continuat şi sâmbătă, iar copiii au avut, şi ei, momentul lor artistic: Teatrul de Păpuşi. Invitat special, în cursul serii, a fost Veta Birioş, dar şi Letiţia Boroi, iar la lăsarea întunericului trupaVoltaj a susţinut un recital de excepţie. Duminică, la orelele 10.00 s-a dat strtul celei de-a II a ediţie a crosului oraşului Ovidiu. Gheorghe Hagi s-a aflat printre participanţi şi tot el a fost cel care a înmânat premiile. Întreaga zi au continuat evenimentele, seara fiind încheiată de trupa „3 Sud Est”, dar şi de „BUG MAFIA”. La final, participanţii au putut asista la un foc de artificii. „Am început festivităţile de vineri, am primit o delegaţie din Turcia, împreună am fost la stadionul oraşului Ovidiu, pentru luptele tradiţionale tătăreşti. Apoi, vineri după amiază au început spectacolele la Casa de Cultură, cap de afiş au fost Nico şi Cabron. Sâmbătă a fost, la fel, o zi plină plină. A avut loc festivalul Elena Roizen, ediţia a VIII a, cap de afiş concert extraordinar trupa Voltaj. Duminică, am început de la orele 10.00 crosul oraşului Ovidiu, ediţia a II-a. A fost prezentat Gheorghe Hagi, care a şi dat startul competiţie, a fost senatorul Nicolae Moga. Am înmânat premii pentru toţi participanţii de anul acesta. După amiază au venit trupele americane de la Aeroportul Mihai Kogîălniceanu, care au prezentat un show demonstrativ pentru copii, cu ocazia Zilei Copilului. Am avut cupa oraşului Ovidiu, la fotbal, iar premiile au fost înmânate tot de Gheorghe Hagi. După amiază, orele 18.00, a avut loc gala de premiere a festivalului Elena Roizen, iar seara târziu a concertat trupa 3 Sud Est şi BUG Mafia“, a spus primarul George Scupra. Edilul a ţinut să le transmită locuitorilor, cu această ocazie, câteva gânduri: „Le transmit „La mulţi ani“, să fim sănătoşi şi să ne revedem în fiecare an cu bine şi cât mai multe rezultate pentru oraşul Ovidiu“, a conchis Scupra.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367