REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Hagi l-a ghicit: Contra face jocurile Anamariei Prodan

Hagi l-a ghicit: Contra face jocurile Anamariei Prodan

Replica API 18 noiembrie 2019 | 00:00 392

Anamaria Prodan îl sprijină pe Facebook pe selecționerul Contra. „Regele” l-a suspectat pe Cosmin încă de la începutul mandatului că selecția îi era influențată de impresarul-rudă.

„De ce ai ales așa, Cosmine? Ca să-i faci pe plac unei persoane care-ți e dragă?". Contra tocmai preluase postul de selecționer când Hagi l-a atacat cu aluziile acestea într-o conferință de presă. Gică era nervos fiindcă selecționerul nu alegea suficienți jucători de la Viitorul și bănuia că relația de rudenie Anamaria-Contra constituia o explicație.

Cosmin s-a repliat pe urmă, în lot au apărut Ianis, Tudor Băluță, Drăguș, și criticile „Regelui" au încetat. Au rămas replicile din acea conferință de presă, o suspiciune pe care Anamaria o confirmă acum.

Într-un moment în care pe Contra îl critică mai toți foștii fotbaliști importanți, Ana încearcă să-l apere pe Facebook: „În doi ani ca selecționer, Contra a pierdut doar patru meciuri. Ceea ce se întâmplă e tipic românesc: să aștepți pe cineva la colț, ca să poți să-i dai în cap! Dacă mai avem o șansă de calificare la Euro, asta i se datorează și lui, fiindcă nu am fi jucat barajul din Liga Națiunilor fără parcursul pe care l-a avut naționala sub comanda lui Cosmin! Haideți să lăsăm frustrările deoparte și să ne susținem naționala până la capăt!”.

E numai o parte din textul prin care Anamaria a încercat să-l apere pe nașul ei și al lui Reghecampf de contestatarii tot mai numeroși și mai agresivi.

Doar că sprijinul agentului întărește bănuiala pe care a pronunțat-o Hagi și pe care a mai repetat-o Cornel Dinu. „Diavolița-impresar și-a băgat coada și la selecția echipei naționale!", a acuzat Mister. Suspiciunea s-a referit și la insistența cu care Contra a continuat să-l promoveze pe Nicolae Stanciu și în momentul în care mijlocașul dispăruse din Europa, ajunsese la Al Ahli, din Arabia Saudită.

Selecționerul a făcut recent o alegere și mai surprinzătoare, tot o favoare pentru un fotbalist al Anamariei: l-a convocat pe Florin Niță pentru partida cu Suedia. Legitimat la Sparta Praga, Niță nu a mai prins niciun meci din campionatul Cehiei în ultimele două luni și jumătate.

Ca să-l ia pe el la națională, Contra a renunțat la Ionuț Radu, fostul căpitan al „tineretului", titular în Serie A, la Genoa! Radu tocmai înregistrase o superprestație în Italia, într-o remiză cu Napoli, 0-0, înainte ca selecționerul să-l prefere pe „șomerul" Niță în locul lui!

„Tu cu Pușcaș faceți atmosferă proastă!"

Contra nu a explicat foarte clar de ce a renunțat la Ionuț Radu, portarul de la Genoa pe care-l convocase la acțiunile precedente. „Am preferat să-l las în Italia" a fost singura încercare a lui Cosmin de a lămuri decizia greu de priceput.

Surse din Federație dezvăluie reproșul real pe care l-a avut Cosmin față de Radu: „Nu te acceptă grupul, fiindcă tu cu Pușcaș faceți atmosferă proastă!”. Portarul ar fi încercat să țină și în vestiarul seniorilor discursurile care deveniseră tradiționale la naționala de tineret, o idee cu care ceilalți jucători nu ar fi fost de acord.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aceaste individa n-are ce sa caute in poze cu valori ale fotbalului rominesc ---
0
0
dar pe yanis de ce l-ai chemat ca in 6 luni a jucat 24 de minute ?sau ti-a fost frica de gura asa zisului,,rege "hagi?
6
2
Ai distrus echipa nationala Dinamovistule, mars la Prodanca sa-I dai limbi!
5
2
Tipic romanesc sau mai bine sis psd esc! De aia nu merge nimic bine! Oare la suedezi tot asa se fac selectionarile?
0
3
Haide ma Hagi ca nu este chiar asa,de exemplu a selectionat si jucatori care fac lustru bancilor de rezerva la echipele lor de club,si echipele astea nu sunt dintre primele cinci campionate ale europei.
6
2
Asta isi promoveaza jucatorii cu pasarica...plecati ba PSDeilor din fotbal!Prodanca e un fel de Flavio Briatore fute tot ce prinde
7
1
L-a luat pe Yanis titular indiscutabil al bancii de rezerva la o mare echipa din Belgia......
8
3
Tirfe penale
9
0
dar sotul stie cai e draga?
8
0
Culmea.....o sa il puna selectioner pe Alexa.
9
0
CREATA. SI INSISTA
10
0
Sa nu iti dea vre o bataita ca lui Alexa
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920