REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Hagi, PRECIZĂRI IMPORTANTE despre Hotelul Iaki

Hagi, PRECIZĂRI IMPORTANTE despre Hotelul Iaki

Replica API 20 martie 2017 | 16:02 603

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi încearcă să vândă cu 9 milioane de euro hotelul Iaki din Mamaia, după ce în ultimii trei ani a cochetat cu ideea renunțării la business-ul în turism și chiar a avut câteva discuții cu mai mulți investitori, mai întâi pentru 12, apoi pentru 10 milioane de euro, potrivit mai multor surse din turism.

Banii obținuți ar urma, conform informațiilor Profit.ro, să fie investiți în afacerea pe care Hagi a dezvoltat-o în ultimii ani în fotbal / Academia de fotbal.

Contactată de „Replica”, reprezentanta Hotelului Iaki din Mamaia a declarat că aude în premieră această informație și nu deține detalii legate de posibila vânzare a afacerii lui Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi neagă informația cum că hotelul Iaki ar fi de vânzare

„Am constatat cu dezamăgire că la nici două zile de la performanța remarcabilă realizată de echipa pe care o conduc contra Stelei au apărut în mass-media lucruri false și neadevărate, care doresc să mute atenția în altă parte decât să ni se recunoască meritele noastre sportive. Informația că aș fi scos la vânzare hotelul pe care îl dețin este total neadevărată și sunt decepționat de amploarea pe care au luat-o lucrurile prin această diversiune. Hotelul merge foarte bine și nu intenționez să-l scot la vânzare. Eu voi rămâne în continuare managerul tehnic al echipei FC Viitorul și ne vom focusa 100% spre finalul campionatului Ligii I”, a transmis Gheorghe Hagi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai fratilor asta-i jocul puslamalei de Becali care vrea sa-l traga in piept pe un mafiot care acum este prin puscarie ! Vom reveni !
1
0
Nu cred ca aia este intocmai declaratia lu Gica, el nu stie atatea cuvinte.
8
0
ce se intampla nu le-a iesit pasenta,hagi antrenor la nationala,cumnatul gica presedinte la frf,asta chiar a ramas suparat ca n-a primit postavarul
1
1
Ziarul asta a ajuns de tot rahatul. Numai prostii scriu! Nu merita sa mai intri sa citesti!
10
1
Futu va n gura cu stirile voastre de cacat sa va iau familiile la pl
18
1
Fake news!
10
2
alde machi atat stiu sa faca : doar auoa, nu a facut mai nimic inbunatatiri dar stie sa ceara, daca ar fi fost construit cde el .... cerea si pe .....
6
7
Cred ca in afara de tine nu a inteles nimeni ce ai vrut sa spui. Nu ar strica o exprimare mai coerenta.
17
4
un profit bun,de la zero lei platiti la 9 milioane euro,,ar fi cazul,ca si la transferuri cota parte sa revina fostului proprietar dar nu e cazul, de la un mort mai vezi ceva pe cand de la asta
8
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367