REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Hagi şi Piţurcă vorbesc despre soarta campionatului pe fondul pandemiei

Hagi şi Piţurcă vorbesc despre soarta campionatului pe fondul pandemiei

Replica API 21 martie 2020 | 00:00 1861

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, vineri, că acest sezon, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, este compromis. El consideră că grupările vor avea bugetul redus cu 50 la sută şi i-a îndemnat pe oameni să respecte recomandările autorităţilor.

“Stăm în casă şi ne odihnim. Linişte şi pace. (…) Cred că acest sezon e compromis pentru toţi. Trebuie gândit foarte serios ce facem pentru de la anul încolo. Această criză va aduce multe minusuri şi va trebui să analizăm bine.

Eu cred că lucrurile sunt mult mai importante cum vom arăta din următorul sezon. Trebuie să ne concentrăm acum pe această criză. Să respectăm cât putem mai bine toate aceste reguli.

Când se va termina nu ştim şi nu putem să speculăm. Cei abilitaţi să vorbească mult mai mult decât noi. Noi să reflectăm la ce trebuie să facem de la anul încolo.

Cred că toate cluburile, din orice colţ din lume, vor scădea 50 la sută totul, bugetele. Vor fi pierderi cam procentele acestea. Eu vreau să am o viziune. Sper să fiu inspirat în ce gândesc. Jucătorii au pauză.

Doi dintre străini au plecat, Zoua şi De Nooijer. E opţiunea lor, e dreptul lor. Asta este, fiecare îşi asumă. Ianis e bine, e cu noi acasă. N-am mai stat cu toţii de după Campionatul European, din vară. Au fost 4-5 zile atunci”, a spus Hagi la Digi Sport.

Întrebat care este sfatul său în acest context de criză, el a răspuns: “Cum facem noi, imediat ne-am strâns cu familia, să petrecem aceste momente dificile în casă. Să ne învăţăm şi noi că sunt nişte reguli care trebuie respectate”.

Tot la Digi Sport, Victor Piţurcă a afirmat că nu crede că sezonul va continua: “Nu cred că se va mai juca acest campionat. Nu văd cum. Aprilie, mai, iunie, iulie chiar sunt compromise. Mă aştept să fie îmbolnăviri masive în ţara noastră. Trebuie să fim pregătiţi pentru că va veni momentul în care se vor deconta aceste greşeli”, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da bai Hagi banii la spitale. Lasa-l incolo de fotbal. O sa joci dupa ce trece Covid-ul !
1
0
Lasa bugetele cluburilor ma Hagi,mai bine roagate sa treaca beleaua asta cat mai repede pentru ca toata lumea sufera ca sa nu mai vorbesc si de oameni care au murit.
3
0
Numai de fotbal nu ne arde. Ne doare fix in pula ...mars la munca lasati vrajeala . Nu mai poate lumea ca nu e fotbal la TV ..ce sa zic ...muie
4
1
Dar unde sunt stirilecu marea noastra campioana Simo ? A intrat saraca intr-un glob de sticla, sa n-o gaseasca tzintzarul zika si virusul corona ? Unde sunt stirile ca isi doreste cel putin trei mostenitori, ca are o batatura la degetul mic de la piciorul stang, era sa scriu stramb ? Unde, unde ?
6
2
uefa sa plateasca salariile jucatorilor !! dupe tse ca suntem saratsi lipitsi noi acuma pierdem zetsile de milioane! nu mai avem tse sa mai loam cu noi pe lumea tsealalta!
5
1
Lasa-l dracu de campionat. Toata lumea acasa! Ca au bani cu sacul. 3-4 luni se poate rezista din economii si poate trece gripa. Mai lasati gandul la bani si nu fiti ipocriti.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614