REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
9.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Hagrid din „Harry Potter“ a ajuns în scaun cu rotile! Actorul are o poveste de viaţă tragică

Hagrid din „Harry Potter“ a ajuns în scaun cu rotile! Actorul are o poveste de viaţă tragică

Replica API 15 martie 2019 | 00:00 404

Robbie Coltrane

A făcut parte din celebrele filme ”Harry Potter”, dându-i viaţă lui Rubeus Hagrid, pe jumătate gigant, care se îngrijea de animalele magice care dăinuiau în jurul şcolii de vrăjitorie Hogwarts.

Astăzi, Robbie Coltrane, căci acesta este numele lui real, nu mai aduce deloc cu personajul căruia i-a dat viaţă. Fără barbă ori păr lung, puţini îl recunosc pe Robbie drept îndrăgitul ”Hagrid”.

Şi povestea lui de viaţă e total diferită. Spre deosebire de personajul lui, care părea să fie de neînvins, actorul se luptă cu o boală care îi face traiul din ce în ce mai greu. Potrivit presei internaţionale, Robbie suferă de osteoartrită, ceea ce se caracterizează prin dureri insuportabile şi mobilitate redusă. Invitat să-şi promoveze cea mai recentă peliculă, actorul de 68 de ani şi-a făcut apariţia, în Orlando, într-un scaun de rotile.

Invitat să-şi promoveze cea mai recentă peliculă, actorul de 68 de ani şi-a făcut apariţia, în Orlando, într-un scaun de rotile. Chipurile, actorul are dureri atât de mari, încât i-ar fi fost greu să se deplaseze de unul singur. Din fericire, starul este programat pentru o intervenţie chirurgicală, care i-ar putea facilita mobilitatea.

”Robbie a avut dureri constante în ultimii ani, genunchiul lui deteriorându-se. Nu mai poate să se deplaseze fără ajutor şi a folosit un scaun rotile în timp ce aşteaptă să fie operat în America, pentru a-i repara genunchiul. E foarte frustrant pentru el, dar sperăm să fie pe picioarele lui după operaţie”, a declarat o sursă pentru The Sun.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218