REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Haina Biancăi Rus de la „Bravo, ai stil!“, un fals grosolan!

Haina Biancăi Rus de la „Bravo, ai stil!“, un fals grosolan!

Replica API 14 februarie 2020 | 21:06 452

Foto: Kanal D

Vedetele cooptate în show-ul "Bravo, ai stil. Celebrities" defilează în ținute de mii de euro, de la marile branduri, însă nu toate se pare că sunt piese de deigner. Într-o ediție anteriora a show-ului, Bianca Rus a apărut într-o haină care, despre care a spus că ar fi creată de Cătălin Botezatu. Concurenta a mărturisit că și-a achiziționat-o în urmă cu mai mulți ani, din dorința de a purta un articol vestimentar semnat de celebrul designer. Realitatea este însă alta.

După ediții în care Bianca Rus a tot spus că va aduce haina pe masa juraților, pentru verdict, iată că, în ediția de joi seară, articolul vestimentar va fi supus analizei juraților.

Încă de la prima vedere, Cătălin Botezatu o asigură pe Bianca Rus, că haina pe care și-a achiziționat-o și despre care afirmă că ar face parte din colecțiile creatorului de modă, că a fost înșelată. Juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” trece la o analiză detaliată a articolului vestimentar și își susține decizia, potrivit căreia haina este un fals glosolan.

“Nu are etichetă, în primul rând. Cineva te-a păcălit. Nu folosesc astfel de căptuşeli ieftine şi nu un astfel de material. Ca să nu mai vorbim că este lucrată foarte prost. Niciodată nu am făcut o astfel de jachetă!”, a punctat Cătălin Botezatu.

Bianca Rus a fost cooptată în show-ul de modă de la Kanal D după ce a slăbit 70 de kilograme din cele 120. Ea este una dintre concurentele din noul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”!, care a început din 2020 la Kanal D.

Un adevărat exemplu de voinţă de fier, Bianca nu a ezitat să treacă printr-o intervenţie chirurgicală pentru a scăpa de surplusul de greutate. Înainte, dar şi după ce a slăbit peste 70 de kilograme, aceasta s-a făcut remarcată ca o femeie cochetă, îndrăgită de mii de fani, autentică şi directă în relaţia cu sustinătorii ei pe reţelele sociale, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e tot un fals grosolan...copy-paste
4
0
Il vedem din nou pe Botezatu - un fanfaron increzut si mitocan care agreseaza in mod constant, concurentele de la Bravo ai stil.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614